Водещата от Здравей, България по Нова телевизия Аделина Радева се

...
Водещата от Здравей, България по Нова телевизия Аделина Радева се
Коментари Харесай

Аделина Радева се връща в БНТ

Водещата от " Здравей, България " по Нова телевизия Аделина Радева се завръща в Българска национална телевизия от понеделник. Самата тя заяви, че си потегля от Нова, а Виктор Николаев й сервира голям букет от рози.

" Ади си потегля от утринния блок на Нова телевизия ", по този начин нейният сътрудник като водещ Виктор Николаев разгласи смяна в предаването.

" Всички промени минават през сърцето. За да бъде човек благополучен, би трябвало и да е признателен. Много огромно благодаря за прелестните последни две и половина години. Много е прелестно да си тръгваш с такова самочувствие, че си бил в най-рейтинговото предаване. Наистина доста благодаря на феновете, че ми дадоха опция да повеждам предаването с най-голям рейтинг в утринния ефир ", сподели Радева със сълзи на очи минути преди края на утринния блок.

Тя разгласи, че има потребност от смяна и поради това напуща утринния блок на Нова. " Ще се виждаме отново ", даде обещание тя.

" Всеки ден съм идвал на драго сърце поради теб. Ти беше душата на това предаване ", сподели й  Виктор Николаев.

Аделина Радева се връща в Българска национална телевизия още в понеделник, оповестиха от публичната телевизия, където нарекоха смяната " трансфер ". Телевизионната и кариера стартира точно в държавната медия.

" Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на Българската национална телевизия (БНТ). От началото на месец юни Аделина Радева ще е част от екипа на дирекция „ Информация “ за вести и настоящи излъчвания на публичната телевизия ", оповестиха от Българска национална телевизия.

" Аделина Радева е потвърден публицист, създател и водещ на доста филми и телевизионни излъчвания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от Българска национална телевизия, постоянно е демонстрирала професионално отношение и доста се веселя, че одобри поканата ни още веднъж да се причисли към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни фрагменти, които имат вяра в идеята Българска национална телевизия и са подготвени да работят за нея ", разяснява Емил Кошлуков, общоприет шеф на малкия екран.

Водещата показа, че решението е взела решително и се радва да е част от плановете на публичната медия. " Вълнувам се и се веселя, че още веднъж ставам част от Българска национална телевизия. Поглеждам пътя, изминат дотук и този, който следва и виждам другари. Благодаря от сърце за доверието и чакам с неспокойствие всичко ново ", показа самата Радева.

В идващите дни ще забележим Аделина в познатия й жанр, без да пести въпроси по най-важните тематики. Тя ще се причисли към екипа на публицистичното предаване " Още от деня ", което се излъчва всеки работен ден по БНТ1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР