Водещата на предаването Лице в лице по БТВ Цветанка Ризова

...
Водещата на предаването Лице в лице по БТВ Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Цветанка Ризова скочи на Русия! Кой я вбеси

Водещата на предаването " Лице в лице " по БТВ Цветанка Ризова е недоволна от събитията, в които взе участие съветския митрополит Антоний. При гостуването на депутата от ГЕРБ Даниел Митов в студиото й довечера тя го прикани като началник на комисията, която трябда да управлява службите в България, да насочи питане по въпроса към ДАНС.

" У нас шета един заместител на съветския патриарх Кирил. Води работа в съветската черква, намира се в двореца " Врана " с някогашен министър председател, дружно с Митрофанова. И най-неприятното е, е че съветската православна черква, споделям го с голяма горест, тъй като съм набожен човек, благослови войната. Не защитата, не да благословиш защитата на родината. А да благословиш нападението над друга страна. И те си шетат тук по този начин умерено ", възмути се тя.
-->
" Осъдихме нападателните дейности на съветската федерация. Факт е, че тя от десетилетия притиска и нападателно се намесва в православни страни като Молдова, Грузия и Украйна. В същия миг отправихме и главен зов към нашата православна черква да намерения дали не е пристигнало благовремие, с цел да влезе в другарство с украинската православна черква ", отговори Митов.

" Това би било отлично ", сподели Ризова и добави: " Как ДАНС и другите служби позволяват един човек да шета по този начин безпроблемно. Трябва да бъдат следени ". 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР