Водещата козметична компания L'Oréal Group официално стана член на една

...
Водещата козметична компания L'Oréal Group официално стана член на една
Коментари Харесай

L'Oréal стана член на Българския форум на бизнес лидерите

Водещата козметична компания L'Oréal Group публично стана член на една от най-влиятелните бизнес организации в страната – Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ). Решението за присъединението на компанията е взето единомислещо от Борда на БФБЛ на постоянно съвещание.

L'Oréal към този момент е част от общественост, която интензивно предизвиква и разпространява транспарантното ръководство, корпоративната обществена отговорност и устойчивото развиване на бизнеса.
-->
За L'Oréal устойчивостта е в основата на бизнеса и компанията интензивно способства за разрешаването на световни обществени и екологични провокации у нас и по света. Компанията форсира трансформацията си към мощна обществена ангажираност, грижа за планетата и резистентен бизнес модел по цялата верига, следвайки особено създадената стратегия „ L’Oréal за бъдещето “. Програмата напълно кореспондира с Етичния кодекс на компанията и Глобалния контракт на Организация на обединените нации за корпоративна резистентност. L'Oréal освен се стреми към стабилно и многообразно развиване на цялата промишленост, само че и насърчава бизнес сътрудниците си в международен мащаб, които споделят полезностите и етичните задължения на компанията.

Следвайки устойчивия си проект, L'Oréal интензивно развива и разнообразни начинания в региона на равенството сред половете и многообразието. Повече от десетилетие компанията провежда стипендиантската самодейност „ За дамите в науката “ взаимно с ЮНЕСКО, която у нас се осъществя с поддръжката и на СУ „ Св. Климент Охридски “. За 12-е години, в които се организира в България, програмата се е утвърдила като един от най-престижните научни състезания и към този момент е отличила 30 превъзходни дами за техния впечатляващ теоретичен капацитет, достижения и обич към изследователската активност с общ награден фонд от 150 000 евро. Свидетелство за триумфа на програмата е и нейното неведнъж награждаване в категорията „ Инвеститор в знанието “ на Годишните награди за виновен бизнес на БФБЛ.

„ За L'Oréal България е същинска чест да бъде част от Българския конгрес на бизнес водачите. Винаги сме си поставяли за цел да насърчаваме устойчивото развиване в международен мащаб и с поддръжката на организацията се надяваме да реализираме още по-добри резултати в България. Сега имаме опция да обменяме хрумвания, опит и положителни практики с едни от най-успешните български компании и с общи старания да създадем бизнеса по-отговорен, “ разяснява Минко Църовски, общоприет шеф „ Професионални артикули “ в L'Oréal България.

Българският конгрес на бизнес водачите е основан през 1998 година с поддръжката на крал Чарлз III. Форумът сплотява организации със споделени полезности, които развиват бизнеса си по виновен, транспарантен и етичен метод. Днес в БФБЛ членуват над 120 водещи български и задгранични компании от разнообразни промишлености. Организацията е част от световната мрежа на Международния конгрес на бизнес водачите и е уредник на единствените по рода си годишни награди за виновен бизнес у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР