Водещата глобална технологична компания vivo обяви, че е официален спонсор

...
Водещата глобална технологична компания vivo обяви, че е официален спонсор
Коментари Харесай

vivo стана официален спонсор на Световното по футбол в Катар

Водещата световна софтуерна компания vivo разгласи, че е формален спонсор на Световното състезание по футбол в Катар, което ще се изиграе към края на 2022 година.

Официален смарт телефон на шампионата става новият vivo X Fold+, който беше стартиран в Китай в същия ден, в който компанията разгласи партньорството си с FIFA. Така устройството се трансформира в първия сгъваем смартфон-партньор на Международната федерация по футбол в 118-годишната ѝ история.
-->
С водеща в промишлеността технология за еластичен екран и ефикасен офис пакет, vivo X Fold+ ще се появи в Катар през 2022 година, с цел да подкрепи подготовката и организацията на събитието. Като единствен формален спонсор в смарт телефон промишлеността на Световното състезание по футбол, компанията ще свърже интернационалните футболни почитатели, споделящи пристрастеността към играта. Чрез водещата си технология за смарт телефони vivo ще запечата всеки трогателен миг.

vivo подписа шестгодишно съглашение за спонсорство с FIFA през 2017 година и тазгодишното събитие в Катар ще бъде второто Световно състезание, спонсорирано от компанията. Тя остава извънредно ангажирана с поддръжката за развиването на футбола.

Като един от най-старите спортове, футболът е извънредно известен по света. Той въплъщава работата в екип и преследването на еднакъв резултат за реализиране на обща цел. Независимо от раса, пол и възраст, футболът има силата да събира хора от разнообразни култури, помагайки за разрушаването на бариерите посред им и това да изградят мощни връзки.



vivo стартира своя световен път през 2014 година и в този момент покрива повече от 60 страни и райони по целия свят. Компанията постоянно се е управлявала от потребителските настройки и се е заела да употребява новаторски технологии, с цел да даде отлични смарт телефони и други артикули на потребителите по света. Изграждайки връзки в международен мащаб, vivo е приет за това, че предлага на потребителите най-хубавото преживяване, което се дължи на софтуерни нововъведения. Заедно, с предстояща световна публика на Световното от 5 милиарда души и над 400 милиона дейни консуматори на vivo по света, vivo и FIFA чакат с неспокойствие да се свържат с публиката посредством общата пристрастеност към футбола.

vivo има вяра, че в развиването на спорта и технологиите има сходна философия – овластяване на хората да живеят по-добър живот посредством непрекъснати пробиви и нововъведения. Чрез своето спонсорство vivo играе значима роля, помагайки на FIFA да бъде хазаин на едно намерено и приобщаващо хората по целия свят събитие. Като единствен формален спонсор в смарт телефон промишлеността на Световното състезание, компанията желае да даде опция на консуматори и футболни почитатели да запишат вълнуващите моменти, с цел да споделят щастието със фамилията и приятелите си.

По време на Световното състезание по футбол в Катар, vivo ще даде флагшип смарт телефони на екипа на събитието, с цел да приключи подготовката му с авангардни технологии и да подкрепи сполучливото му осъществяване. 

vivo ще започва и акцията #vivogiveitashot по време на шампионата, с цел да отпразнува събитието. Чрез нея компанията се надява да пресъздаде тези красиви и впечатляващи моменти и да покаже смелостта на хората, които се изправят лице в лице с провокациите. Целта на самодейността е да даде подтик на хората по света да изразят себе си посредством любовта си към футбола.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР