Водещата Гала се включи от дома си тази сутрин, за

...
Водещата Гала се включи от дома си тази сутрин, за
Коментари Харесай

Гала разкри как се справя с коронавируса, който я повтори

Водещата Гала се включи от вкъщи си тази заран, с цел да поздрави сътрудниците в панела в " На кафе ". Причината стана ясна преди ден - тв водещата още веднъж е инфектирана с ковид.

Този път обаче, за разлика от предходния, признаците са много търпими и тя освен се усеща, само че и наподобява много свежо. В директна скайп връзка русокоската показа какво тъкмо й се случва и какво приема, с цел да се излекува.

" Много мъчно разбрах, че съм болна, тъй като кардинално имам синузит, който се обостря понякога. Всеки ден си правех проби, които непрекъснато излизаха отрицателни. Имах единствено проблем с гласа. В неделя сутринта обаче, като се разсъниха, бях със запушен нос. Направих още веднъж тест и този път той се оказа положителен ", показа Гала от вкъщи си.

" Нямам съвсем никакви признаци. Предишният път, когато бях с коронавирус, имах болки в ставите, бях отпаднала, беше много по-различно. Но не одобрявам никакви медикаменти. Пия добавки - Ресвератрол, цинк, витамин D3 и похапвам бразилски орех, който е доста богат на селен. Разбира се и мед в композиция с лимон и пчелен прашец. Чувствам се добре, като изключим гласа и дращенето в гърлото ", показа още Гала.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР