Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова

...
Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова
Коментари Харесай

Драма за знакова водеща в БТВ. Какво се случи

Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова се е разделила с дългогодишния си сътрудник - някогашния състезателен министър Красен Кралев. Новинарката събрала багажа си и напуснала дома му още през лятото на предходната година. Тя е взела решението да приключи дългата си връзка с Кралев, тъй като любовта им към този момент се била изчерпала. Освен това 43-годишната журналистка от дълго време мечтаела за деца, до момента в който нейният любим, който към този момент има огромна щерка, нямал желание занапред да дундурка бебе.

Раздялата им не е изненада за приятелите на новинарката, тъй като двамата нееднократно са били скарани, само че по-късно още веднъж са давали късмет на връзката си. След изнасянето й от вкъщи му през лятото обаче наподобява връзките им са завършили дефинитивно и няма връщане обратно.

Двойката изкара дружно шест години, срещат се по време на първата телевизионна изява на Кралев като министър на спорта в предаването „ Лице в лице " при Цветанка Ризова. Пред студиото той среща Виктория Петрова, която, ето че, стопира при него. Но не да си приказва с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават от дълго време. Тя учтиво ги среща и даже възкликва: „ Как е допустимо да не се познавате в случай, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите “.

„ Лице в лице " свършва и навръщане в колата, вместо с пиарката да създадат разбор на представянето му - въпреки всичко е първото му тв присъединяване като министър, той не стопира да пита за красивата водеща. Докато стигнат в министерството, към този момент е научил от първа ръка задоволително неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния й имидж, нито с лъжите за нея по медиите. Още тогава чува, че Виктория има мощен, напряко твърдоглав темперамент, само че може би дължи кариерата си таман на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама с работа, упоритост и без никакви подкрепи.

След време Кралев споделя на другари, че Виктория от дълго време е в полезрението му. Още преди да я познава, следи развиването й, воден от локален варненски национализъм. Забелязва я от тв „ Европа ", където тя за първи път стартира да се занимава с телевизия. След първата им среща той я кани на кафе, само че тя нерешително отхвърля. Кралев обаче не се помирява с нейното решение и демонстрира упоритост. Накрая Виктория склонила да се види с него, само че авансово порязала желанията му, като декларирала, че е доста заета и срещата им няма да продължим дълго.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР