Водени от министъра за Председателството Лиляна Павлова, дипломатите видяха всички

...
Водени от министъра за Председателството Лиляна Павлова, дипломатите видяха всички
Коментари Харесай

Успешно председателство пожела на България британският посланик Ема Хопкинс


Водени от министъра за Председателството Лиляна Павлова, дипломатите видяха всички ремонтирани зали и пространства за срещи в двете съществени здания, в които ще се организират срещите по време на Българското председателство- НДК и резиденция Бояна.
Европейските представители в България не икономисаха поздравленията към министър Лиляна Павлова за свършената работа. След обиколката посланикът на Англия Ема Хопкинс даже пусна малко селфи видео във Facebook пред брандирания с логото на председателство вход на НДК и пожела България сполучливо председателство на Съвета на Европейски Съюз.
В НДК дипломатите на европейските страни видяха главната зала 3 за пленарни съвещания, залата за конференции, както и пространствата за срещи и диалози, които могат да бъдат приспособени съгласно другите формати.
Най-впечатлени дипломатите останаха от кръглата маса от 70-те години, направена по поръчка за подписването на значими документи от Тодор Живков. Около нея през идващите 6 месеца в резиденция „ Бояна “ ще заседават гостите на председателството. Реставрирани и подготвени да посрещнат делегатите на председателството са всички залите в резиденцията, която впечатли дипломатите с чистотата, удобствата и стила на пространствата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР