Воден Фест и джет състезание едновременно на брега на язовир Искър стартират

...
Воден Фест и джет състезание
едновременно на брега на язовир Искър
стартират
Коментари Харесай

Воден Фест и джет състезание през уикенда на язовир Искър

Воден Фест и джет състезание едновременно на брега на язовир Искър стартират този уикенд на 11 и 12 септември. Над 50 участника от България, Гърция и Румъния са декларирали присъединяване този уикенд, като надпреварата е и финален кръг от Националния Джет ски Шампионат и ще бъдат излъчен първенците за 2021 година.

„ Европейската джет ски Купа София 2021 “ ще бъде в границите на едно интересно събитие, което ще се състои също на язовир Искър в региона на „ Иструм Парк “ и „ Будното Око “. Най-добрите и напреднали ще могат да се включат в джет състезанието, което се организира по същото време и състезателите се борят за Европейската купа в 9 категории.

Организатор е клуб „ Скай Спорт Самоков “ и „ Местна инициативна рибарска група Самоков “, които с поддръжката на Европейската стратегия за морско дело и рибарство ще срещнат дребни и огромни с водните спортове и уменията в риболова. Специално подготвени инструктори ще показват тънкостите в
управлението на джет, джет сърф, лодка и Флай ръб, а известни локални риболовци ще учат децата в тънкостите на успешния улов и подготвяне на рибни деликатеси..

Атракция и шоу във водата ще направят Европейския първенец Дени Делиман с акробатика във водата с джет и Атанас Михайлов – единствения българин участвал в международния шампионат с Флай Борд

В събота вечерта, на 11 септември с парти на рок група „ Конкурент “ ще бъдат наградени спечелилите в слалома от обучението на начинаещите и децата, а финалите на джет надпреварата са в неделя от 10 часа на плажа на „ Иструм Парк “.

Обученията и събитията са безвъзмездни и със свободен вход!
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР