Водачката в световната ранглиста Наоми Осака (Япония) се отказа преди

...
Водачката в световната ранглиста Наоми Осака (Япония) се отказа преди
Коментари Харесай

Наоми Осака се отказа преди полуфиналите в Щутгарт заради контузия

Водачката в международната класация Наоми Осака (Япония) се отхвърли преди полуфиналите на шампионата по тенис на червени кортове в зала в немския град Щутгарт с награден фонд 886077 $. Поставената под номер 1 в схемата Осака няма да играе по-късно през днешния ден против осмата сложена Анет Контавейт (Естония) поради мускулна контузия в региона на корема.

Японката заяви пред медиите, че е почувствала болки по време на четвъртфиналния си дуел против хърватката Дона Векич през вчерашния ден, а през нощта обстановката се е усложнила.

"Сутринта едвам станах от леглото и не можех да направя доста. Не се пробвах да упражнявам, защото не мога да движа горната част на тялото си ", сподели Осака. Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати и на Австралия добави, че ще остане в Европа и ще премине медицински прегледи, с цел да се откри дали има единствено разтежение или скъсване на коремен мускул.

Анет Контавейт се класира за утрешния край без игра. Тя ще спори за купата с победителката от мача сред номер 3 Петра Квитова (Чехия) и номер 6 Кики Бертенс (Холандия)./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР