Водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки категорично

...
Водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки категорично
Коментари Харесай

Джамбазки: Нямам апартамент в Париж, а в „Редута“

Водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация за евроизборите Ангел Джамбазки изрично отхвърли появилата се наскоро информация, че има апартамент в центъра на Париж. Според някои онлайн издания политикът имал тризонет на „ Шанз Елизе “, който коствал 9 милиона евро.

„ Това е подправена вест. След нея се появи нова подправена вест, в която се споделя, че Ангел Джамбазки е признал, че апартаментът във Франция е на братовчед му. Имам единствено едно жилище и то е в квартал „ Редута ”, 46 квадрата дружно с мазето ”, съобщи пред БТВ патриотът.

Той разкри, че през януари тази година е станал татко на момиче, кръстено Биляна – на героинята от песента „ Охридското езеро ”.

" Няма да разреша на никого да употребява това дете в предизборната акция. " Ако видя някой да рови с мръсни пръсти, да навлиза в персонално пространство, ще разсъни дивия глиган в мен ", закани се Ангел Джамбазки.

Той описа още, че преди да влезе в политиката е работил като продавач на вестници, бил е пицар и е карал трабант. Допълни, че няма обичана пица и не желае да готви. Спомни си и по какъв начин е премонтирал покриви и е лял бетон в студентските си години. Той отхвърли изявленията, че си е купил неподвижен парцел отвън България и показа, че едно от обичаните му занимания е да прави походи в планината.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР