Водачът на листата на Продължаваме промяната“ в Перник Бойко Рашков

...
Водачът на листата на Продължаваме промяната“ в Перник Бойко Рашков
Коментари Харесай

Удар под кръста! Крах за Бойко Рашков – размазаха го с над 15% в Перник

Водачът на листата на „ Продължаваме промяната “ в Перник Бойко Рашков беше размазан с над 15% разлика на предварителните избори през вчерашния ден. Тежкият провал на някогашния Министерство на вътрешните работи министър нищо чудно да се трансформира и в неговото политическо ликвидиране. Очевидно Рашков не е възприеман като герой против корупцията, откакто в миньорския град губи изрично от набедените от него за корупционери, предава ПИК.

Според данните при 100% обработени протоколи „ Продължаваме промяната “ получава едвам 7605 гласа или 19,28%. За ГЕРБ са дали своят вот 14 137 души или 35,84%. Трета партия в града е „ Възраждане “ с 4257 гласа или 10,79%.

Въпреки че кметът на Перник Станислав Владимиров е излъчен от Българска социалистическа партия, партията на Нинова не може да се похвали с положителни резултати и в този изборен регион. Соицалистите 3913 гласа или 9,92%.

Любопитно е също по този начин, че трима души в редиците на ГЕРБ са събрали повече преференции от Бойко Рашков, макар че той оглавяваше листата на „ Продължаваме промяната “.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР