Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев коментира

...
Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев коментира
Коментари Харесай

ГЕРБ за акцията в Симеоновград: Парите са снимани в друга къща

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев разяснява днешната акция на полицията против пазаруването на гласове. По време на на партията той уточни, че кметицата на Симеоновград му е бяснила, че в къщата ѝ не са открити крупни суми, както настояват органите на реда. 

Припомняме, че по-рано през днешния ден вътрешният министър Бойко Рашков разгласи, че на Симеоновград Милена Рангелова от ГЕРБ са арестувани за пазаруване на гласове. Той посочи, че в цялата страна вървят акции на полицията против такива схеми, като има и други арестувани.

" Единствените пари, които са открити, са 100 лева в якето на мъжа ѝ. Сумите, за които приказват са открити в друга къща ", Добрев. По думите му това е следващата офанзива и принуда против партията от Министерство на вътрешните работи. Списъците с хора в село Мало Градище пък били за дърва.
 Бойко Рашков с нови обвинявания към ГЕРБ за пазаруване на гласове, задържани са брачният партньор и сина на кмет Бойко Рашков с нови обвинявания към ГЕРБ за пазаруване на гласове, задържани са брачният партньор и сина на кмет
Полицията е провела акция в дома на кметицата на Симеоновград Милена Рангелова, а брачният партньор и синът й са задържани. Това разгласи мин...

" Благодарение на комфортни като Рашков хора, Радев ще загуби изборите “, предвижда водачът на партията Бойко Борисов и добави, че автомагистрала " Хемус " към Търговище е подготвена, само че " те не я пускат, единствено с цел да не е пусната ". 

Кандидатът за народен представител Тома Биков пък изрази мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков се намира в " комплицирано психическо положение със признаци на мозъчна мъгла, които се появяват като постковид резултат или систематична корист с алкохол ". 

" Вместо той да получи грижа и помощ, да бъде употребен по подобен метод с политическа цел, е извънредно аморално ", сподели още Биков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР