Водачът на листата на ДПС във Варна Ерджан Ебатин изпя

...
Водачът на листата на ДПС във Варна Ерджан Ебатин изпя
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин изля любимата песен на Доган и Карадайъ

Водачът на листата на Движение за права и свободи във Варна Ерджан Ебатин изпя песента на Франк Синатра MY WAY в студиото на „ Тази събота “ по bTV. Той бе посетител в рубриката „ Животът на депутата отвън политиката “.

Ерджан Ебатин сподели, че това е както неговата обичана ария, по този начин и на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, а също по този начин и на ръководителя на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ. На всяко наше събиране ме молят да я извърша, разкри Ебатин.

Той съобщи още: „ Моят път аз съм го избрал още през 1990 година, когато въпросът за идентичността, за правата и свободите беше извънредно настоящ и още тогава поех по пътя на Движение за права и свободи. Това е нашият общ път, ние вървим по пътя на отстояване на избрани полезности. Смятам, че имаме какво да покажем още. “

Ерджан Ебатин сподели в студиото и едно от кучетата – порода Кавказка овчарка, които от дълго време развъжда.

„ Винаги съм обичал кучетата, а тази порода развиват дейна отбранителна дарба против непознати. Тези кучета доста бързо събарят човек, тежат към 80 кг. Те са правилни другари, които доста се привързват към хората, с които живеят. Имахме случай с едно мъжко куче, което пристигна от Русия и цяла седмица не докосна храната. Наложи се да повикаме притежателя му, с цел да стартира още веднъж да се храни “, описа Ерджан Ебатин.

Той добави, че членува в Клуба на кавказката овчарка, а едно от кучетата му е емблема на националния клуб на Русия.

Eрджан Ебатин описа, че напоследък отглежда и коне.„ От тази година имам породист арабски жребец. Грижа се за него, сега го образоват за обяздване. Това са доста темпераментни животни, може би най-красивата порода  – арабските коне “, показа Ерджан Ебатин.

Той описа още, че обича да пътува, само че най- красивите за него места са свързани с българското Черноморие.

Ето какво показа още Ебатин: „ Живея във Варна, морето е част от мен, мъчно привиквам даже и със София. Обиколил съм доста места по света, само че се усещам най-добре в своя личен дом във Варна. Аз съм от село Белоградец, с което доста се гордея. Ако би трябвало да кажа друго място, което ми харесва, като просвета, която получавам, това е Истанбул. И Рим. И в двата града има история, от която човек би трябвало да се учи. Това е просвета на приемливост. Истанбул е извънредно вселенски град, а Рим е историческа полезност. “

Той описа и за визитата си в Съединени американски щати по линия на Атлантическия клуб, когато е посетил военната база в Тампа и е взел участие в специфичен семинар за опълчване против международния тероризъм.

„ Тогава имахме опция да обиколим доста места. Това, което ми направи усещане, че Америка е една мултикултурна страна, в която всеки може да показва себе си без това да нервира някого. Това е общество, което се стреми към оптималната приемливост към всяко едно разграничение. И това ми харесва. Смятам, че това би трябвало да е пътят, по който българското общество би трябвало да мине, тъй като ние станахме доста отрицателни към всяко едно разграничение. В нашето общество има проблеми в фамилията, в учебно заведение. Хората по светофарите се карат, бият се. Нашето общество би трябвало да върви към толерантността и в този смисъл един добър модел са Съединени американски щати без никакво подозрение. ”, показа Ебатин.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР