Водач, употребил наркотици, наранил двама полицейски служители на районното управление

...
Водач, употребил наркотици, наранил двама полицейски служители на районното управление
Коментари Харесай

Надрусан шофьор опита да избяга от проверка в Кърджали и блъсна двама полицаи

Водач, използвал опиати, наранил двама полицейски чиновници на районното ръководство в Кърджали при опит да избяга от инспекция, оповестиха от регионалната дирекция Министерство на вътрешните работи в Кърджали. Инцидентът станал през вчерашния ден към 13.30 часа на ул. „ Осми октомври “ в регионалния град.
Двама служители на реда спрели лек автомобил „ БМВ “, ръководен от 33-годишен. След легитимация чиновниците поискали документите на лидера, който потеглил внезапно и избягал, като блъснал служителите на реда.
Двамата са били прегледани в Спешното приемно поделение и освободени за домашно лекуване. Шофьорът бил открит по-късно в кв. „ Байкал “ в регионалния център. Тестван е за алкохол и опиати. Пробата за дрога отчела позитивен резултат за приложимост на кокаин.
Водачът е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство. Образувано е бързо произвеждане за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотично вещество и досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета на полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР