Водач на джип бе обвинен в рисково шофиране от потребители

...
Водач на джип бе обвинен в рисково шофиране от потребители
Коментари Харесай

Варненски бързак: Шофьор с джип лети след линейката – има ли право?

Водач на джип бе упрекнат в рисково шофиране от консуматори в мрежата. Автомобилът се движил с висока скорост след кола за спешна помощ, без да съблюдава правила за придвижване. Случаят е от Варна.
„ Коментарът е непотребен “, написа създателят на видеото с въпросната обстановка – Пламен Димитров.
Голяма част от потребителите обаче застанаха на страната на водача. По думите им става дума за непосредствен на транспортирания пациент от екипа на Бърза помощ.
„ Човекът очевидно кара зад някой непосредствен в суматоха и стрес да е до индивида! Абсурдно е това видео че дори е тук надявам да не изпадате в такава обстановка да гоните кола за спешна помощ с мисълта че можете да помогнете, тъй като по този начин ви идва от вътрешната страна за ваш близък/ обичан!
„ В групата всички сте праведници. Да не ви идват на главата такива неща, тъй като съм сигурен, че последното нещо, което ще мислите е коя точка от закона за придвижване сте нарушили. Всеки ден хора, явно без работа, публикуват кой не е пуснал мигач и кой е лишил преимущество. “, прибавя С.Стефанов.
Други показаха, че е доста евентуално да не е непосредствен, а просто възползващ се от обстановката лидер. И даже да е, „ няма опрощение “ за метода на шофиране.
„ Защо всички решихте, че е непосредствен на човек в колата за спешна помощ?! Първо колата за спешна помощ явно отива в този момент на адрес. Второ тия номера ги виждах постоянно в час пик по Христо Смирненски. Ние отбиваме в ляво и в дясно, с цел да мине колата за спешна помощ на сирени, а няколко тарикати постоянно се навираха след колата за спешна помощ. Няма и аз от къде да знам в тази ситуация, само че по-вероятно да е хитрец в тази ситуация. И каквото и да е, не може да прави такива предпоставки за ПТП. “, отбелязва В. Георгиев.
„ Абе хора, вие съществено ли?! Маневрата е безумна, рискова и застрашаваща живота на останалите участници в придвижването. Законите не са измислени, с цел да разсъждава някой дали е трябвало да бъдат спазвани, а с цел да се съблюдават. Няма значение каква е повода за неспазването им, тъй като то е закононарушение. Това, че останалите водачи към несъответстващите подхващат ограничения, с които предотвратяват ПТП-то, не прави всеки дръзнал да си прави каквото си желае по-малко нарушител. Именно всеобщото неведение и нарушение на законите ни е довело дотук. Трябва ли наложително да има съдбовен процес, с цел да се разбере смисъла от съществуването на правила?! “Навънка ” знаем, че било доста хубаво всичко, само че че за сходни дейности глобите не подлежат на пояснения и разсъждения, забравяме. И там без значение от мотива и повода гориш “, прибавя Дарина Д.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР