Внучката на незабравимия Тодор Колев – Теди Гууд, ще влезе

...
Внучката на незабравимия Тодор Колев – Теди Гууд, ще влезе
Коментари Харесай

Изненада! Какво става с внучката на Тодор Колев

Внучката на незабравимия Тодор Колев – Теди Гууд, ще влезе в ролята на Лилава принцеса за първото бурлеск мил кабаре, разгласи пред „ Телеграф “ самата тя. 

Спектакълът ще се състои на 7 април в залата за събития „ Пиротска 5 “, а билетите за него към този момент се продават на цени от 40 и 50 лева, както и ВИП пропуски по 60 и 70 лева. 
-->
От две години Теди се пробва да прави кабаре в България, откакто преди този момент 4 лета го е правила в Лондон. „ Дълго търсех къде да го направя и се оказа, че в България няма такова.

В „ Дружба “ е имало един вариететен спектакъл и той е банкрутирал. Тук наподобява се опасяват от еротичната страна на кабарето, само че в случай че чакат чалга, силиконки и плеймейтки – няма да има нищо такова. В „ Мулен Руж “ танцуват най-красивите дами в света, те също са с лепенки на зърната, само че като погледнеш това съвършено тяло, тези страхотни костюми, очите ти се пълнят с хубост и феерия “, описа актрисата.

Събрала е към нея петима актьори, с които са ядрото на кабарето, а трупата им се добавя от още двайсетина души. За провеждането на събитията е записала и компания „ Буум ентъртейнмънт “ и се надява някой ден да има физическо средище на сродните си души. „ Всяка една от танцьорките в „ Лидо “ е облечена в 1000 евро, до момента в който ние нямаме тези благоприятни условия. За нас Китай е манна небесна, тъй като оттова си поръчваме евтини костюми, които след това преправяме и доушиваме. Ако един фрак с пайети коства 500 лева, от китайците го взимаме за 100 “, издава Теди. 

Тя самата ще покаже най-хубавото от себе си на 7 април. „ Коронният ми номер е Лилава принцеса, която излиза с четирима танцьори. Имам огнен бурлеск – тъй като залата е по-голяма, ни позволиха огньовете. Ще покажа и своя цирков номер със светещите обръчи, който ме храни в последните 5 години “, издаде звездата от „ Откраднат живот “. Гости на огромното шоу ще бъдат певицата Мила Роберт и артистът Камен Воденичаров. „ Мила прави специфични хореографии с нашите танцьори, които ще могат да ги видят единствено в нашето кабаре. Камен пък ще изпее две песни изненада. В предходно наше шоу бяха с Тончо Токмакчиев, слагаха перуки, марабу, в този момент сме му избрали един бляскав костюм “, добави още Гууд. Цялото шоу включва и джаз тайфа и ще продължи няколко часа, а за нетърпеливите на 17 февруари ще създадат кабаре в по-малък формат
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР