Внучка на убития през 1968 година кандидат за президент на

...
Внучка на убития през 1968 година кандидат за президент на
Коментари Харесай

Почина внучка на Робърт Кенеди

Внучка на убития през 1968 година претендент за президент на Съединени американски щати Робър Кенеди - Сърша Кенеди Хил, е умряла. Вчера вечерта екип на незабавна помощ е извикан в резиденцията на Кенеди в Порт Хианис, Масачузетс, където внучката на тогавашния сенатор е живеела с баба си, написа dir.bg. 22-годишната Сърша е оповестена за мъртва в болничното заведение на Кейп Код. Тя е щерка на петото дете на Робърт и Етел Кенеди - Кортни Хил.

През годините семейство Кенеди е претърпяло редица нещастия, в това число убийството на дядото на Сърша - Робърт, който бе погубен през 1968 година, когато се кандидатираше за президент на Съединени американски щати. 5 години преди този момент, в Далас беше погубен и Джон Ф. Кенеди - тогавашният президент на Америка, а този юли се означиха 20 години от гибелта на сина му - Джон Кенеди - младши, който се разруши със аероплан, до момента в който пилотираше към женитба в Порт Хианис

" Сърцата ни са разрушени от загубата на обичаната ни Сърша. Животът ѝ беше изпълнен с вяра, обещания и обич ", се споделя в формалното изказване на фамилията. " Днес светът е по-малко хубав ", добави баба ѝ.

22-годишното момиче е следвало Комуникации в Бостънския лицей, като съгласно " New York Times " е страдала от чести депресии.

Полицията съобщи, че към този момент са извикани хора за разпит и е почнало следствие.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР