Внимавайте с тези традиционни здравословни храни, ако искате да имате

...
Внимавайте с тези традиционни здравословни храни, ако искате да имате
Коментари Харесай

Плодовете и зеленчуците врагове на плоския корем

Внимавайте с тези обичайни здравословни храни, в случай че желаете да имате плосък стомах.

Общоприет факт е, че плодовете и зеленчуците са съвършените съставки в здравословната диета и няма по какъв начин да ни попречат на положителната фигура и плоския стомах. Е, не е тъкмо по този начин.

Тези плодове и зеленчуци, въпреки и кардинално потребни, са богати на калории и захари, които натоварват организма ни, в случай че прекалим с тях. А множеството и елементарно може да ни накарат да се усещаме и изглеждаме подути.

Не ни разбирайте неправилно, в дълготраен проект е по-добре да ядете тях вместо шоколадовото кексче или дюнера, само че е значимо да го вършиме в граници. Нали знаете – многото положително също е на неприятно.

Банани

Те са едни от плодовете, към които постоянно прибягваме, тъй като са вкусни, комфортни за ядене даже и на път. Но неприятното е, че са богати на калории, както и на захари, въпреки и от натурален генезис. Всъщност даже и от банани може да надебелеем, в случай че прекалим с тях.

 Плодовете и зеленчуците врагове на плоския стомах

Всъщност те и ябълките са измежду най-богатите на захари плодове в обичайна диета у нас. Но тъй като ябълките имат и високо наличие на фибри, които ни засищат повече, а имат и огромно количество вода, са по-малко нездравословни в диетата ни. Но въпреки всичко, не прекалявайте и с тях.

Горски плодове

Макар и да са високи на антиоксиданти, също са доста богати на фруктоза, с която не би трябвало да прекаляваме. Едновременно с това те нервират стомаха и по този начин може да провокират отичане.

Кръстоцветни зеленчуци

Това са броколите, карфиолът, брюкселското зеле и всичките им производни. Въпреки че са доста потребни за тялото ни и да са страховит метод да се заредим с фибри и витамини, с тях също би трябвало да се внимава. Те се обработват доста мъчно от тялото и по тази причина след консумирането им постоянно се образуват газове, неразположение и отичане.

По същата причина внимавайте и с бобовите растения.

 Плодовете и зеленчуците врагове на плоския стомах

Картофи

Те са богати на въглехидрати, и то по-скоро от бързите, които не ни засищат за дълго, а са доста калорични – това важи изключително доста за обичайните жълти картофи.

Още по-лошото е, че те имат вещество, което симулира сходен резултат като от опиата и водят до пристрастяване. Затова е елементарно да прекалим с тях, а в същото време един път като хапнем от тях, в идващите дни ще желаеме още и още.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР