Внимание! Тази вечер в подземния паркинг на The Mall правеха

...
Внимание! Тази вечер в подземния паркинг на The Mall правеха
Коментари Харесай

Ядосана майка: Внимавайте, ако ви се наложи да ходите там, а моят съвет е изобщо да не ходите, особено с деца!

Внимание! Тази вечер в подземния паркинг на The Mall правеха дрифтове тъкмо към бебешката ни количка, очевидно несъответстващи и нападателни младежи, евентуално пияни и/или дрогирани, съдейки по държанието. На този пост във Facebook попадна Sofia24.bg .

" Внимавайте, в случай че ви се наложи да ходите там, а моят съвет е въобще да не ходите, изключително с деца! Пазете се! ", написа още майката.

Става въпрос за The Mall на бул. " Цариградско шосе " в София.

Ето и някои от мненията: 

- " Полиция няма ли в България? " ;

- " Като не Ви се занимава с полиция най-малко да бяхте алармирали на защитата на мола " ;

- " Написахте пост във фейса, само че не се обадихте на 112? " ;

- " Постът е за предизвестие да се внимава на паркингите в моловете, а не с цел да се жалвам тук на вас. Дали съм се обадила или не на 112, това е моята история, приемайте я както желаете. Просто внимавайте. По ТВ скоро също ставаше въпрос за други такива случаи. Шофират пияни, дрогирани и искрено глупави и груби човеци. Бъдете бдителни на всички места, където и да сте ", написа пострадалата.

- " Този пост е жив образец по какъв начин всеки се избавя и не му се занимава с полиция и така нататък По- елементарно е.....не, че няма полиция, гражданска отговорност няма. Как няма да е по улиците, като е оставен да си дрифти и идната вечер отново ще отиде, тъй като никой не е алармирал вероятно да го приберат, глобят и така нататък ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР