Внимание! Опасно вкусен кебап! Опитате ли веднъж, няма спиране! Да

...
Внимание! Опасно вкусен кебап! Опитате ли веднъж, няма спиране! Да
Коментари Харесай

Кебап със свинско месо в кори за баница

Внимание! Опасно апетитен кебап! Опитате ли един път, няма прекъсване! Да се унищожава на място

Необходими Продукти

● кори за баница - 10 бр.
● свинско месо - 600 г
● моркови - 2 бр.
● лук - 2 глави
● лютеница - 4 с.л.
● универсална фалшификация - 1 с.л. фалшификация за барбекю
● черен пипер
● кашкавал - 250 - 300 г

За соса Бешамел


● масло - 70 г
● брашно - 2 с.л.
● прясно мляко - 250 мл
● сол
● черен пипер

Начин на подготвяне

Морковите и лукът се нарязват на дребно. Свинското месо също се реже на дребни части. В мощно сгорещено олио се запържват лукът и морковите. След като леко поомекнат се прибавя и нарязаното свинско месо.

Подправя се с подправката за барбекю и черен пипер. Месото се пържи до подготвеност. Когато е изцяло готово се прибавя и лютеницата. Разбърква се. Месото се смъква от котлона.

След като месото е готово се подготвя сос Бешамел. Той се подготвя, като маслото се поставя да се разтопи. След като маслото се разтопи се прибавя брашното при непрестанно бъркане.

Брашното би трябвало леко да се запържи. След това се прибавя прясното мляко. Накрая прибавят черният пипер и солта. Сосът се смъква от котлона. След като и сосът е подготвен се вземат две кори за баница. По средата им се поставя малко от свинското месо.

Краищата на корите за баница се завиват. Трябва да получите топка. Редят се в тава помазана с олио. Същото се повтаря и с останалите кори за баница.

Отгоре кебапът се залива със соса Бешамел. Кебапът се поставя в авансово загрята фурна на 180 - 200 градуса. През това време се рендосва кашкавалът.

След 15-20 минути кебапа се вади и се поръсва щедро с настъргания кашкавал. Връща се във фурната, пече се до момента в който се зачерви. Пече се за към 30-40 минути. Кебапът със свинско месо в кори за баница е подготвен.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР