ВМРО решава днес с кого отива на предсрочните изборите за

...
ВМРО решава днес с кого отива на предсрочните изборите за
Коментари Харесай

ВМРО решава с кого отива на избори

ВМРО взема решение през днешния ден с кого отива на предварителните изборите за 46-о Народно събрание на 11 юли. Партията на Красимир Каракачанов бе част от ръководството на кабинета „ Борисов 3 ”, самият водач на воеводите бе вицепремиер и министър на защитата. На постоянните парламентарни избори на 4 април 2021 година Вътрешна македонска революционна организация за малко не се класира за Народното събрание. Воеводите се явиха сами и получиха 116 434 гласа или 3.64%.

Красимир Каракачанов привиква през днешния ден Изпълнителния комитет на Вътрешна македонска революционна организация. На форума ще се разискват и целите в политиката на партията.

Неотдавна Каракачанов подаде ръка на Валери Симеонов и Петър Москов и предложи нова патриотична коалиция за Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и партия КОД. Каракачанов съобщи, че няма да договаря с Волен Сидеров и Веселин Марешки, с който Валери Симеонов се яви на изборите на 4 април. Какво ще е решението на Вътрешна македонска революционна организация следва да забележим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР