ВМРО регистрира кандидат-президентската двойка на партията - Милен Михов и

...
ВМРО регистрира кандидат-президентската двойка на партията - Милен Михов и
Коментари Харесай

ВМРО регистрира кандидатпрезидентската си двойка

ВМРО записва кандидат-президентската двойка на партията - Милен Михов и Мария Цветкова.

Претендентите за „ Дондуков “ 2 ще отстояват политиката на Вътрешна македонска революционна организация, че президентската институция би трябвало да сплотява, а не да разединява нацията, сподели водачът на партията Красимир Каракачанов.

„ Чрез тази акция ще се опитаме да наложим още една теза в обществото – смяна в конституцията и смяна на президентските пълномощия. Защо? Ето виждате каква е обстановката в България – разграничено общество, мразещи се политици. Именно в една такава обстановка президентската институция би трябвало да е тази, която да даде път на страната и да носи отговорност “, изясни Каракачанов.

„ Ето я нашата кандидатпрезидентска двойка – изваждаме хора, които са се потвърдили в своя публичен живот, почтени българи, отстояващи българския народен интерес “, добави той.

Каракачанов дефинира като неизвестен донос публикуваната през вчерашния ден информация за кандидат-президента на Вътрешна македонска революционна организация Милен Михов, че е дисциплинарно уволнен от Великотърновския университет, защото нямало автограф, a претекстовете били чисто политически.

„ Айде поразровете се. Ако предположим, че ректорът е създателят на това писмо - един човек, който дълго време беше дондуркан от Движение за права и свободи и ГЕРБ – факт, в този момент е в инициативния комитет на Радев, един човек, който държеше възхваляващи речи на Бойко Борисов преди 3 години, преди една година говореше за корупцията в ГЕРБ, тъй че съгласно вас няма ли политически претекстове “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР