ВМРО-БНД регистрира листата си за европейските избори в ЦИК. Документите

...
ВМРО-БНД регистрира листата си за европейските избори в ЦИК. Документите
Коментари Харесай

ВМРО регистрираха в ЦИК листата си за евровота

ВМРО-БНД записва листата си за европейските избори в ЦИК. Документите за регистрация бяха импортирани от водача на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов, заместник-председателя на партията и сегашен евродепутат Ангел Джамбазки и от ръководителя на предизборния щаб и депутат Юлиан Ангелов, оповестява Българска телеграфна агенция.

Водач на листата от 17 претенденти е Ангел Джамбазки, заяви Каракачанов. В нея са и артистът и режисьор Андрей Слабаков, както и някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден военачалник Димитър Шивиков. Слабаков и Шивиков са от гражданската квота в листата на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов съобщи, че политическата групировка е предложила на гласоподавателите листа от " хора, които са потвърдили, че са способни да пазят българския народен интерес ".

След внасянето на документите претендентите за евродепутати от листата на Вътрешна македонска революционна организация ще се насочат към паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско, където ще се поклонят пред подвига на героите от Априлската епопея.

Пред публицисти Красимир Каракачанов уточни, че Европа е на кръстопът и от тези избори зависи дали тя ще се движи по инерцията надолу към разпад на идентичността и безконтролна незаконна емиграция или ще тръгне по веднъж, какъвто беше начертан от бащите на концепцията за обединена Европа.

Уверени сме в положителния резултат на евровота, подобен за нас е спечелването на два мандата, сподели лидерът на листата Ангел Джамбазки. Според Джамбазки това е осъществимо към този миг.

„ Листата ни съставлява единството на българската нация. В нея ще видите представители на разнообразни български национални общности, религиозни деноминации, хора потвърдени родолюбци, патриоти, националисти, експерти. Листата ни съставлява обединяването на националната ни концепция. Отиваме на тези избори с твърдата задача по тематики като миграция, разселване на незаконни мигранти, битка против радикализма и нахлуването на ислямистки нашественици на територията на България и Европа “, съобщи Джамбазки.

Той прикани всички български родолюбци и патриоти да не разпиляват гласове. „ Ако желаят да бъдат показани в Екологичен потенциал, техният избор е Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ “, добави лидерът на листата на партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР