ВМРО – Русе призовава народните представители от Продължаваме промяната“, избрани

...
ВМРО – Русе призовава народните представители от Продължаваме промяната“, избрани
Коментари Харесай

ВМРО-Русе скочи на Кирил Петков заради път убиец

ВМРО – Русе приканва народните представители от „ Продължаваме промяната “, определени от 19 МИР – Русе, да подадат оставка!

С такава позиция излиза регионалното управление на Вътрешна македонска революционна организация – Русе във връзка със прекъсването на готовата процедура за създаване на по този начин дълго чаканата автомагистрала Русе – Велико Търново. Мотивите за проверка на процедурите и инспекция на договорите са несъстоятелни, защото всичко това е минало през десетки инспекции и процедури по Закона за публичните поръчки. Това е следващото реваншистко и изцяло лишено от управленческа логичност решение на кабинета на Кирил Петков, което излага на риск живота на стотиците хиляди хора от района, които пътуват по рискови и непригодени за натоварения трафик пътища всекидневно, разгласи Вътрешна македонска революционна организация.

Припомняме, че по сходен безразсъден метод при започване на мандата на Политическа партия беше спрян и градежът на Автомагистрала „ Струма “, чието довеждане докрай можеше да избави съвсем ежедневните жертви в Кресненското дефиле, допълниха от партията.

В позицията на партията на споделя още: „ Министърът на превоза Николай Събев обещаваше още мостове над Дунав и какви ли още не пътни екстри на съгражданите си в Русе, а в този момент позорно мълчи. ”.

Областното управление на Вътрешна македонска революционна организация – Русе приканва народните представители от „ Продължаваме промяната “, определените от 19 МИР – Русе – Димитър Недялков, Калин Иванов и Рена Стефанова, да подадат оставките си, тъй като изграждаха своите акции, обещавайки на русенци благополучие и сочейки като приоритет построяването на Автомагистрала Русе – В. Търново.

Ето цялостния текст на позицията на Вътрешна македонска революционна организация – Русе:

ПОЗИЦИЯ НА ОБЛАСТНОТО РЪКОВОДСТВО НА Вътрешна македонска революционна организация – РУСЕ

Спирането на готовата процедура за създаване на първите два лота на автомагистралата Русе – Велико Търново, десетилетия чакана от русенци, е изменничество към очакванията и доверието на гласоподавателите.

Изявлението на министър-председателя в оставка Кирил Петков в поддръжка на това решение акцентира цялостното и непростимо неглижиране на проблемите в този рисков пътен сектор. Пределно ясно е, че направените поръчки за създаване на нови мостове и тунели за облекчение на трафика няма да бъдат осъществени. На този декор прекъсването на към този момент подготвена процедура за разрешаване на дългогодишните проблеми по това трасе оставя открита вероятността пътните произшествия с човешки жертви в този сектор да не престават.  Изграждането на автомагистралата е и залог за икономическото развиване на целия район. Без нея, а и другите основни инфраструктурни обекти, Северна България ще продължи изоставането си по отношение на Южна, а хората ще продължат да бягат в търсене на работа и по-добър живот.

Вътрешна македонска революционна организация – Русе приканва народните представители от „ Продължаваме промяната “, определените от 19 МИР – Русе, Димитър Недялков, Калин Иванов и Рена Стефанова, които също сочеха като приоритет построяването на тоя обект, да изберат дали са правилни на обещанията си към русенци или на несъответстващия си партиен водач. Ако е първото, призоваваме ги да изоставен парламентарната група в символ на взаимност с възмущението на нашите съграждани.

Партии има доста, #Русе е един!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР