Вместо марихуана, софиянец си купи суха трева за 2 бона.

...
Вместо марихуана, софиянец си купи суха трева за 2 бона.
Коментари Харесай

Ужилване: Вместо марихуана - суха трева за 2 бона

Вместо марихуана, софиянец си купи суха трева за 2 бона. 28-годишният мъж от столицата попаднал на изпечени бургаски бургаски измамници, заяви " Флагман ". В началото на август летовникът се уговорил с двама бургазлии на 44 и 47 година да си купи от тях марихуана за 220 лева, оповестиха от полицията в морския град. 

Тримата се срещнали на 2 август около 19 часа в региона на в региона на магазин „ Технополис ” в комплекс „ Изгрев ”. Вместо 500 грама марихуана обаче софиянецът получил пликче с елементарна суха трева. Той незабавно подал сигнал към органите на реда. Но защото нямало по какъв начин да каже, че договорката е трябвало да бъде за дрога, излъгал, че в действителност се срещнал с мъжете по повод публикация в уеб страницата " OLX "  за продажба на IPhone 11 pro. 

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас по сигнала на мъжа, двамата измамници са хванати. Оказало се обаче, че версията на софиянеца е неистина. В пликчето с марихуана било пълно с елементарна суха трева, събрана от градинката в региона на блок 15 в жк. " Изгрев ".  

 Софиянецът е разпитан наново, като удостоверил информацията на двамата бургазлии. Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР