Вместо да прекъсва видеото за да покаже реклами, YouTube вече

...
Вместо да прекъсва видеото за да покаже реклами, YouTube вече
Коментари Харесай

YouTube тества двойна реклама преди началото на клиповете

Вместо да прекъсва видеото с цел да покаже реклами, YouTube към този момент ще демонстрира две рекламни разгласи при започване на всеки клип.
Никой не харесва спирането на клиповете в YouTube, с цел да бъде показана рекламата. YouTube реши да не прекъсва проявлението на видеата и рекламата да сложи при започване на клиповете.



„Наше изследване сподели, че с изключение на към дължината на рекламата, потребителите са извънредно чувствителни към честото спиране на видеата, изключително при по-дългите филми. Статистиките демонстрират, че по-малкото спирания усъвършенстват индикаторите и потребителите по-рядко изоставят гледането на клипа. Ето за какво започваме тестванията на нови рекламни блокове. Това ще бъдат две рекламни разгласи, показвани една след друга, които потребителите могат да пропуснат и да отидат при започване на клипа„. – се споделя в блога на Гугъл.

Интернет колосът добавя, че при новия формат броят спирания за реклами е понижен с 40%. Първоначалните проби демонстрират 8-11% растеж на аудиторията и с 5-10% увеличена периодичност на гледане на клиповете

Двойната реклама в началото ще бъде добавена в десктоп версията на YouTube, а по-късно нововъведението ще бъде приложено в мобилното приложение и в Smart TV. При абониране за YouTube Premium, реклами няма.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР