Вместо да мечтаете зимните месеци да се изнижат възможно най-бързо,

...
Вместо да мечтаете зимните месеци да се изнижат възможно най-бързо,
Коментари Харесай

Гмурнете се, за да победите стреса

Вместо да мечтаете зимните месеци да се изнижат допустимо най-бързо, можете просто да организирате пътуването си до някоя екзотична дестинация и да съчетаете приятното с потребното.

Когато желаете да намерите време да се отпуснете и успокоите мозъка си, тогава се гмурнете надълбоко в морето или океан и оставете прохладното му успокоение да Ви погълне. Животът може да е прекомерно комплициран, само че би трябвало да намерим метод да се борим с провокациите му.



Booking.com

Гмуркането надълбоко в синьото може вълшебен да накара всички проблеми да изчезнат за момента. Тук приказваме за гмуркане. Това е малко проучено занятие на любопитните пътешественици, само че може да се трансформира в метод на живот, в случай че го опитате един път.

„ ЧУЙТЕ “ ТИШИНАТА

Тишината може да бъде най-хубавата част от гмуркането – по какъв начин единствено може изцяло да затвори шума на света, откакто сложите оборудването и заплувате в магическия свят. Освен това освен оставате безмълвни, до момента в който възприемате хубостта, само че не можете да говорите или да я изразите, тъй като сте заобиколени от вода. Липсата на връзка може да ви разреши да изключите ежедневния живот и да се изгубите в хубав свят.

Те Ви омагьосват – тишината и красивият наследник свят! Това Ви оказва помощ да се отпуснете и да се концентрирайте върху неповторимите пейзажи към Вас. Мълчанието може също да помогне да облекчите напрежението, да усили чувствителността Ви и да усъвършенства общото Ви богатство.

„ ИЗДИШАЙТЕ “ СТРЕСА

Когато се чувствате тревожни, към този момент знаете, че първо би трябвало да дишате, защото водолазите се пробват да поемат постепенно дълбоки вдишвания, което спомага за потреблението на въздух и газообмена. Има научни доказателства, че бавното надълбоко дишане може да облекчи напрежението значително. Може също по този начин да усъвършенства притока на кръв, да усъвършенства равнищата на сила и да помогне за облекчение на болката; гмуркането ви оказва помощ да извършите тъкмо това, дишайте постепенно и надълбоко.

ПОЧУВСТВАЙТЕ съдебна експертиза БЕЗТЕГЛОВЕН

Когато плувате във водата, ще почувствате безтегловност. Няма по-добро възприятие на света от това да плуваш във водата без мисъл. Това е като да практикуваш изкуството да не правиш нищо. Почти Ви основава чувството за хвърчене. Актът на плуване е едно от най-успокояващите усеща, които в миналото можете да усетите. Има даже терапия, която употребява плуване, с цел да победи напрежението и да провокира релаксация. Гмуркането може също да усъвършенства съня, да понижи напрежението, да лекува разнообразни болести, също по този начин да понижи тревогата.

ИЗЖИВЕЙТЕ НАСЛАДАТА ОТ ПЪТУВАНЕТО

Ако желаете да се насладите на гмуркането, би трябвало да пътувате. Пътуването има някои невероятни изгоди за здравето. Може да Ви вкара в нова среда, която може да Ви помогне да създадете по-силни антитела и да ускори имунната ви система. Пътуването също ви учи по какъв начин можете да се визиите в нова среда и да изпитате нови култури. Новите прекарвания също усъвършенстват когнитивната еластичност и творчеството. Изследванията удостоверяват, че пътуването може да Ви направи по-отворени и прочувствено постоянни. Когато комбинирате пътешестване и гмуркане, това максимизира изгодите. Той извършва всичко, което сте си сложили за цел, да изследвате, да се отпуснете и да забравите напрежението от ежедневния свят.

НАСЛАДЕТЕ съдебна експертиза НА СЛЪНЧЕВАТА СВЕТЛИНА

Вече знаем какъв брой значим е витамин D за нашето здраве. Той предизвиква усвояването на калция, като по този метод укрепва костите ни; също по този начин ускорява производството на хормони на щастието (ендорфини). Има причина водолазите да са изключително щастливи. Вълшебство е, когато се потопите в загрятото от слънцето море и чуете музиката на новия свят.

СЪЗДАЙТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ

Когато тръгнете да се гмуркате, се срещате с голям брой хора с общи ползи. Може да се почувствате заобиколени от съидейници, които споделят пристрастеността ви към гмуркането. Може също да се усъвършенствате.

Гмуркането с водолазен уред е едно от най-терапевтичните прекарвания, които можете да опитате. Ако в никакъв случай до момента не сте го опитвали, Вие се лишавате от прелестно преживяване. Ако се колебаете да опитате, първо говорете с специалист по гмуркане. Можете даже да говорите с фенове водолази и да разберете какво ги кара да се гмуркат. Това  е толкоз неповторимо прекарване, че в никакъв случай няма да разберете същинската му хубост, до момента в който не го опитате. Освен това е най-хубавата терапия за Вашето тяло и разум.

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР