Влизащите в сила от понеделник нови ограничителни мерки срещу коронавируса

...
Влизащите в сила от понеделник нови ограничителни мерки срещу коронавируса
Коментари Харесай

Политици и ресторантьори протестираха рехаво срещу локдауна

Влизащите в действие от понеделник нови ограничаващи ограничения против ковид провокираха митинги в София и Русе. Проявите обаче събраха малко хора.

В София пред НДК се изявиха кандидат-депутати: водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов, кандидатът от АБВ Атанас Мангъров и други Там бе даже и Йоло Денев. Агенция БГНЕС пък цитира екзотично мнение на демонстрираща гражданка: „ Вярвам, че има COVID-19, само че е преекспонирано. Боледувала съм от грип през 2019 година Починалите са от пръскането, което се прави и е безусловно потвърдено “.

По-сериозно стояха нещата в Русе, където на улицата излязоха ресторантьори. Те упорстват за навременни обезщетения. Красимир Иванчев, ръководител на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в града, съобщи, че 20% от заведенията в Русе са оповестили банкрут.

 

В ГОТОВНОСТ

Страсти има и в Родопите. Сдружение „ Заедно за Чепеларе “ разгласи подготвеност за митинг поради по-ранно прекъсване на лифтовете и ски зоните в градчето и в Пампорово. Според представители на сдружението тяхното действие не опонира на въведените по-стриктни противоепидемични ограничения в страната. Утре управлението на курорта ще направи разбор на обстановката и ще оповести окончателното си решение докога ще работят лифтовете. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР