Влизането във Франция от страни извън Европейския съюз остава забранено

...
Влизането във Франция от страни извън Европейския съюз остава забранено
Коментари Харесай

Франция удължи забраната за влизане на граждани от трети страни

Влизането във Франция от страни отвън Европейския съюз остава неразрешено заради продължаващата пандемия от ковид, с изключение на при специфични условия. Това заяви Министерството на външните работи на републиката.
" Трябва да напомним, че на този стадий влизането във Франция от страни отвън Европейския съюз е неразрешено, ", съобщи дипломатически чиновник по време на брифинг.
 Френският парламент утвърди въвеждането на квоти за дами в ръководството на фирмите Френският парламент утвърди въвеждането на квоти за дами в ръководството на фирмите
Френското национално заседание единомислещо одобри на първо четене законопроект за равенството сред половете: след утвърждението на новите прочие..
Той уточни, че страните от Европейски Съюз " в този момент разискват способи за отваряне на граници на европейско равнище, защото акциите за имунизиране се развиват в Европа и другаде по света ".
Отговаряйки на въпроси на публицисти, дипломатът също по този начин напомни, че " съветската ваксина „ Спутник V “ сега се подлага на експертиза в Европейски Съюз ". " Франция взе участие в европейската съгласуваност ", сподели той.
В сходство с проектите на държавното управление, на 19 май Франция би трябвало да влезе в нова фаза на последователното. В сряда, в сходство с ограниченията за обществена отдалеченост, музеите, кината, кафе-терасите и магазините могат да възобновят работата си. Полицейският час е понижен с два часа, който в този момент ще стартира в страната в 21:00 часа парижко време (вместо в 19:00) и ще продължава до 06:00 сутринта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР