Влизането на България в чакалнята на еврото е цивилизационен избор.

...
Влизането на България в чакалнята на еврото е цивилизационен избор.
Коментари Харесай

Борисов: Вместо да сме заедно с Радев, той мрази

Влизането на България в чакалнята на еврото е цивилизационен избор. Свързваме кръвоносната система на стопанската система си с едно от най-силните стопански формирования в света. Това е наложително изискване за триумфите на обществото ни в бъдеще. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов на изключителния брифинг с премиера Бойко Борисов във връзка формалното влизане на страната ни в чакалнята на еврозоната.

В началото на нашето европредседателство декларирахме този наш приоритет, напомни Горанов и благодари на целия си екип и на партиите, които подкрепяха политиките на кабинета, с цел да се стигне до това решение.

Вижте по какъв начин звучи: финансовите министри от еврозоната…не на мутрите или на мафията, а на най-белите страни, разяснява и премиера Бойко Борисов

Борисов: Вместо да сме дружно с Радев, той ненавижда

С Радев трябваше да сме дружно, а той демонстрира ненавист

Повече няма кой да прави финансови измами. Защото всичко светва в Европейската централна банка. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на изключителния брифинг за влизането на страната ни в чакалнята на еврото. И в това време не се веселя, погрешно ми е, сподели Борисов. И разкри: Искрено щях да се веселя, в случай че тук през днешния ден, до нас седеше и президентът Радев. С нашия президент на тази дата трябваше да сме дружно, сподели Борисов. И добави: А ние през целия ден демонстрираме какъв брой се ненавиждаме. Хората за нас се радват, ние не се радваме.

Сега трябваше да играем дружно хоро, да ни е кеф – българите са свършили голяма работа. А ние през целия ден отбиваме офанзивите, разяснява още Борисов и сподели, че единственото, които Радев прави е да демонстрира омразата си.

Ето, показахме, че и ние можем да вършим манифестации. Какво, всяка вечер да ги вадим на улицата, вместо да работят ли?, попита Борисов. И сподели, че страната на разделянето не е неговата. Иска обединена България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР