Влизаме в епоха, когато има стегнатост, когато има ред и

...
Влизаме в епоха, когато има стегнатост, когато има ред и
Коментари Харесай

Силва Дончева: Ковид 19 е активен до октомври

„ Влизаме в ера, когато има сбитост, когато има ред и дисциплинираност, а контролът се реализира от технологии ”,  заяви в Неделята на Нова астроложката Силва Дончева, която преди три години предсказа рецесията с ковид. Според нея коронавирусът ще е деен до октомври, само че силата му ще намалее. 

" Проблемът е, че мислите на хората са с голям боязън. Словото е преди действието. Притеснявам се, че след този модифициран вирус можем да се окажем пред действителен - т.е. природата да реагира на нашите мисли. Аз считам, че сегашният вирус е изтърван преднамерено - това е закононарушение ", прибавя тя.

Астроложката предвижда какво чака България през новата година.

" Чакат ни доста банкрути, компликации в региона на бизнеса за хората, които имат ипотеки, всички би трябвало да затягаме коланите и всеки да има финансова дисциплинираност. Трябва да внимават бизнесите, свързани с пътувания.  Възможно е банки да банкрутират също. Всичко, обвързвано с коли, самолети няма да е толкоз печелившо. Трябва да се ориентираме тъкмо към това, в което сме мощни по природа - земеделие или туризъм, който е по-здравен.  На процедура междинната класа ще бъде убита. Водолеят значи глобализация, т.е. - дребен хайлайф горе и класа от високоинтелигентни хора и към този момент изпод маса хора ще обслужва останалите в система на тирания. 

Вирусът е модифициран, както споделиха доста известни лекари. Тази пандемия, която има известно неестествен темперамент, на процедура има други цели - политически, стопански и финансови. Всичко потегли с голям аспект на Сатурн и Плутон. Сега стартира аспекта Сатурн Юпитер. Съвпадите значат начало, въпросът е какво. 

Очаква ни нещо извънредно турбулентно. Нещо, което мъчно се предсказва, само че е нещо извънредно ексцентрично, автентично, непредвидимо и ненадейно. Всичко, което е в областта на Уран като революции, необикновени технологии, ще излезе нескрито. Предстоят 20 години на динамичност и крайни обстановки. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР