Влизал ли е дронът на президента Румен Радев в спалнята

...
Влизал ли е дронът на президента Румен Радев в спалнята
Коментари Харесай

Влизал ли е дронът на Радев в спалнята на Борисов

Влизал ли е дронът на президента Румен Радев в спалнята на премиера Бойко Борисов. Това е въпросът, който всеки си задава, откакто Борисов разкри, че президентът го следи с дрон. Нещо повече - като умел стълб президентът персонално управлявал умната машинка.
" Подарен му е от Китай и той си го кара ", разгласи министър председателят на специфичен брифинг в отговор на следващите компромати против него. Днес обществените мрежи бяха наводнени от фотоси от спалнята на Борисов в резиденция " Бояна ".  

Вдига дрон и да ме снима. Непрекъснато. Стига ми даже до терасата - на един метър от мен, възмути се Борисов. Той заяви, че неговата защита от НСО и тази на Радев спят в една и съща сграда сред двете резиденции в " Бояна ". Като кажа на защитата, че ще го смъква този дрон, не се обаждат на сътрудниците си от екипа на Радев и той си прибира машината, продължи Борисов. Той се закани, че най-после персонално ще смъкна противодронната систама от колата си и ще унищожи летящия агресор.

Твърдя го изрично - той ме следи с дрон, повтори няколко пъти министър председателят и разгласи, че разчита прокуратурата да се самосезира и да стартира инспекция.

Борисов разгласи, че достоверна е фотографията от спалнята му, на която " сладко спинка ". Останалите - на които се вижда ъгъл от леглото и отворено нощно шкафче с пачки и кюлчета, са монтаж. Познах го по мокета, изясни Борисов. На фотосите подовата настилка е друга - бежова и винена. Така министър председателят схванал, че фрагментите са от времето преди евроизборите. Тогава изпълнителната комисия заседавала в дома му. Всеки щъкал на всички места, в това число до тоалетната. Може някой от съпартийците ми да го е направил, сподели Борисов. И хвърли бомбата, че има съмнения за кого става въпрос. Оставаше на фотографията до мен единствено едно малко момче да има, с цел да не ми остава нищо друго, с изключение на да се хвърля от някъде - негодници такива, сподели Борисов. Той не посочи дали до момента е спал с револвер до главата, само че бе безапелационен, че към този момент ще го прави. Ще се замисли и дали да продължи да употребява услугите на НСО, както и дали ще остане в " Бояна ".

Попитан кой съгласно него го нападна със фотосите, Борисов съобщи, че подозира Радев, Цветанов, Манолова, както и " всички десебета по земните кълбета, които са подготвени да се прегърнат с комунистите когато и да е ".

Няма да ме принудят да пребивавам в боязън и да се превивам. Не съм се гърчил пред никого - каквото ми е писано, отсече министър председателят.
 
Борисов бе безапелационен, че офанзивата е още в този момент, тъй като сега се завършват геостратегическите планове - Балкански поток и интерконектора с Гърция. Утре пък енергийното министерство ще разгласи публично огромния триумф - консорциум от американската " Дженерал Електрик ", съветската " Росатом " и френската " Фраматом " за градежа на АЕЦ " Белене ". До средата на юли чакаме и утвърждение за влизането ни в Банковия съюз и еврозоната. Да мине юли, да завършвам геостратегическите планове - това ми е значимо. После да вършат както щат, заключи Борисов.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР