Властите във Франция съкращават карантината за ваксинирани лица, дали положителна

...
Властите във Франция съкращават карантината за ваксинирани лица, дали положителна
Коментари Харесай

Франция съкращава COVID карантината за ваксинирани

Властите във Франция редуцират карантината за имунизирани лица, дали позитивна проба за ковид. Това заяви в неделя френският здравен министър Оливие Веран, представен от " Ройтерс ".

Периодът на изолираност за изцяло имунизирани хора, които имат позитивен тест за COVID-19, ще бъде скъсен от 10 на седем дни.

Френските управляващи последваха други страни като Съединените щати, които тази седмица редуцираха интервала на изолираност, с цел да предотвратят разстройства в промишленостите заради липса на личен състав.

" Тази изолираност може да бъде отстранена след пет дни при положение на негативен тест. Тези, които не са имунизирани , ще би трябвало да се самоизолират за 10 дни, с опция да излязат от изолацията след седем дни при същите условия ", сподели Веран за вестник le Journal du Dimanche.
 Франция постанова наложителни маски за лица над 6-годишна възраст
Франция постанова наложителни маски за лица над 6-годишна възраст

От понеделник новите правила влизат в действие

Той също по този начин сподели, че новият вид на COVID-19 Омикрон е прекомерно инфектиран, с цел да бъде спрян , в случай че не бъде наложено още веднъж " строго блокиране ".

В обръщението си в навечерието на Нова година френският президент Еманюел Макрон сподели, че идващите няколко седмици ще бъдат сложни, само че се спря да наложи нови ограничаващи ограничения за преодоляване на вируса.

Франция стана шестата страна в света, отчела повече от 10 милиона инфектирани с COVID-19 от експлоадирането на пандемията , съгласно формалните данни, оповестени в събота.
 Франция с рекордните над 200 000 инфектирани за денонощие
Франция с рекордните над 200 000 инфектирани за денонощие

" Вече не бих нарекъл Омикрон вълна, бих го нарекъл мъртво неспокойствие "

Френските здравни управляващи оповестиха за 219 126 нови доказани случая за 24-часов интервал , четвърти следващ ден, в който страната е записала повече от 200 000 случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР