Властите претърсиха дома на Мерилин Менсън в Западен Холивуд в

...
Властите претърсиха дома на Мерилин Менсън в Западен Холивуд в
Коментари Харесай

Полиция претърси за следи от сексуално насилие дома на Мерилин Менсън

Властите претърсиха дома на Мерилин Менсън в Западен Холивуд в понеделник като част от следствие на изказвания за полово принуждение, оповестява TMZ.

Менсън не е бил в дома си, когато следователи от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис са влезнали, с цел да изпълнят заповедта, съгласно уеб страницата, който се базира на източници от правоохранителните органи.

Властите са събрали и отнесли със себе си „ устройства за запазване на информация в дигитален тип “ от вкъщи на Менсън.

В понеделник вечерта говорителка на шерифската работа сподели, че е осведомена с обявата, само че не може да удостовери претърсването, нито да заяви детайлности.

Детективи от офиса на шерифа на окръг Лос Анджелис започнаха следствие на Менсън по отношение на отчети за домашно принуждение сред 2009 и 2011 година

Срещу рок звездата, чието същинско име е Брайън Уорнър, има обвинявания в набези и злоупотреби от доста дами, в това число някогашната му избраница, актрисата от сериала „ Западен свят “ Евън Рейчъл Ууд. Тя посочи Менсън като собствен принудител за първи път в обява в Instagram през февруари.

Някои от  обвинителките на Менсън са завели каузи, като да вземем за пример актрисата от „ Игра на тронове “ Есме Бианко. В делото, заведено във федерален съд, тя твърди, че е била  малтретирана от Менсън полово, физически и прочувствено.

По думите ѝ Менсън е лишавал Бианко от храна и сън, заключвал я е в спалнята, бил я с бич, измъчвал я е с електрически ток и е заплашвал да я изнасили през нощта, написа в документите по делото.

Статия в списания Rolling Stone по-рано този месец разказа, че певецът е заключвал дами в звукоизолирано помещение, наричано от него „ Стаята на неприятните девойки “, като форма на наказване.

Менсън отрича обвиненията. Според неговия адвокат Хауърд Кинг те са „ доказуемо подправени “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР