Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,

...
Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,
Коментари Харесай

Ние сме обсебени от тези 23 марки за грим и грижа за кожата, собственост на AAPI, които правят вълни в индустрията за красота

Ние без значение избрахме тези артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Ако не сте знаели, май е месецът на наследството на AAPI. Има толкова доста разнообразни способи да почетете месеца, без значение дали изберете да дарите на организации с нестопанска цел, които поддържат общността на AAPI, или пазарувате марки, притежавани от Азия.

Ако сте като нас и обичате да откривате нови гримове и артикули за грижа за кожата, това е идеалният миг да изпробвате марки за хубост, благосъстоятелност на AAPI, за да намерите някои от новите си обичани артикули. И в случай че не знаете от кое място да започнете търсенето си, имате шанс! Събрахме 23 марки за хубост, благосъстоятелност на AAPI, и продуктите, които бихте желали да добавите в кошницата допустимо най-скоро.

От „ първ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР