Властите на САЩ се отнасят с цялата сериозност към съобщенията

...
Властите на САЩ се отнасят с цялата сериозност към съобщенията
Коментари Харесай

Белият Дом: САЩ се отнасят сериозно към съобщенията за навлизане на НЛО

Властите на Съединени американски щати се отнасят с цялата съвестност към известията за нахлувания на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) във въздушното им пространство и проверяват деликатно всеки подобен случай. Това съобщи на брифинг за пресата прессекретарят на Белия Дом Джен Псаки, представена от ТАСС.

„ Отнасяме се доста съществено към известията за нахлуването в нашето въздушно пространство на всевъзможни летателни апарати, както разпознати, по този начин и неидентифицирани, проверяваме всяко от тях “, съобщи тя.

Псаки беше запитана дали американските управляващи са подготвени да разгласяват цялостен отчет за хипотетичните НЛО, който се изготвя от кабинета на американския шеф на националното разузнаване дружно с Пентагона. Съставянето на този отчет, който би трябвало да отразява всичко, което управляващите на Съединени американски щати знаят за неидентифицирани летящи обекти, е планувано в бюджета, признат в края на декември предходната година за фискалната 2021 година на обща стойност до 2,3 трилиона $. Законопроектът беше направен по време на администрацията на някогашния президент Доналд Тръмп и дружно с пакет от ограничения за стопански тласъци той съдържаше и толкоз извънредно условие.

Според Псаки актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън поддържа правенето на този отчет. „ Разбира се, президентът поддържа кабинета на шефа на Националното разузнаване за правенето на отчет и осъществяване на тези задължения “, сподели тя. В същото време представителят на Белия дом акцентира, че кабинетът на шефа на Националното разузнаване самичък ще реши до каква степен ще бъде разкрито обществено наличието на отчета. Тя също по този начин означи, че американските управляващи „ не разискват обществено по ред аргументи “ каква опасност могат да съставляват хипотетичните НЛО.

По-рано някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама в ефира на телевизионния канал CBS удостовери, че американските управляващи са разполагали със фотоси на въздушни феномени, чийто темперамент съгласно него към момента остава незнаен. Той обаче отхвърли изказванията, че държавното управление на страната „ държи извънземни и [техните] кораби “ в някаква загадка лаборатория.

В края на 2017 година стана известно, че Пентагонът преди този момент е разработвал класифицирана стратегия за събиране и разбор на данни за „ аномални галактически закани “. През 2007-2012 година са били отпуснати Щатски долар 22 млн. Отначало разследващият отдел на Министерството на защитата на Съединени американски щати дава отговор за програмата. Тя е била под управлението на кадровия чиновник на американското военно разузнаване Луис Елисондо, който подаде оставка през 2017 година Според него повода за сходна стъпка не е задоволително съществено отношение към работата му от страна на управлението на Пентагона.

След като в медиите се появи информация за съществуването на програмата, американските военни пуснаха поредност от видеоклипове, които запечатват контактите на американски военни водачи с хипотетични НЛО. На собствен ред апаратът на Конгреса съобщи, че осъществяването на програмата не е дало никакви сензационни данни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР