Влажността в дома е нещо нормално, но когато тя в

...
Влажността в дома е нещо нормално, но когато тя в
Коментари Харесай

Баба ми каза как едно време са се справяли с влагата вкъщи

Влажността в дома е нещо обикновено, само че когато тя в прекомерно висока, може да се трансформира в проблем. Когато къщата се затопли, въздухът се сгъстява. Това може да докара до проблеми със съня и усложняване на дихателните проблеми.

Съществуват разнообразни артикули, които могат да оказват помощ за решаването на този проблем, само че няма нищо по положително от естествените средства. Ето по какъв начин да намалите влагата в дома си благодарение на деен въглен.
Необходими материали:  Баба ми сподели по какъв начин най-лесно да отпуша и отстрани миризмата от канала Баба ми сподели по какъв начин най-лесно да отпуша и отстрани миризмата от канала
За някои хора с по-чувствително подушване няма нищо по-лошо от миризмата на канализация, идваща от мивката в банята или кухнята ни. Но н...

буркан с капачка

изострен нож

въглен
Начин на приложение:
Поставете две части въглен в буркана и го затворете. С помощта на нож пробийте няколко дупки по капачката и оставете абсорбатора за въздух на място с висока централизация на влага. Сменяйте въглените всеки месец.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР