Владимир Зеленски е дублирал мечето Падингтън, когато втората част от

...
Владимир Зеленски е дублирал мечето Падингтън, когато втората част от
Коментари Харесай

С какво се е занимавал Зеленски преди политиката

Владимир Зеленски е дублирал мечето Падингтън, когато втората част от поредицата е излязла в кината в Украйна през 2017 година, заяви " Sky news ".

44-годишният президент е бил комедиант и артист, преди да се заеме с политиката, и въпреки множеството украински кино почитатели да са знаели, че озвучава супер известния воин във кино лентата, в този момент това стана известно, с помощта на Хю Боневил.

Британският артист разгласява в Туитър връзка към видео с украинския президент, в което се споделя зад кадър, по какъв начин той озвучава мечето Падингтън за локалната версия на кино лентата, пред постер на продукцията. Споделя, че за него е наслаждение да озвучи този харизматичен наивник Падингтън, написа " Дир ". Казва, че имат и общи черти - и двамата са топли, общителни " хора ". Във кино лентата играе Хю Грант. 

" До през днешния ден нямах визия кой е дал гласа си на Падингтън в Украйна. Говоря за себе си, благодаря, президент Зеленски ". След това Боневил е поставил връзка към апел на УНИЦЕФ " или към тези по света, които споделят полезностите на Падингтън ".

Зеленски учи право в университета, само че постоянно го е влечала актьорската специалност.

През 2015 година в комедийния сериал " Слуга на народа " той играе преподавател по история, който ненадейно е определен за президент на Украйна откакто видео, снимано от един от учениците му, се популяризира като вирус в мрежата. Зеленски играе ролята на Васил Петрович Холобородко, който ненадейно става водач на страната си, откакто въпросното видео, в което той разкрива корумпирани политици, е гледано от милиони хора. Поредицата става толкова известна на фона на битката на Украйна с олигарсите и корупцията, че онлайн по малкия екран в навечерието на Нова година, 2018-а, Зеленски разгласи, че възнамерява да последва стъпките на героя си и да се кандидатира за президент. Той назовава партията си на сериала. 

Той завоюва президентските избори през 2019 година с безапелационните 73% от гласовете на втория тур и победи Порошенко.

Until today I had no idea who provided the voice of in Ukraine. Speaking for myself, thank you, President Zelenskiy.
— Hugh Bonneville
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР