Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преди време преби брутално

...
Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преди време преби брутално
Коментари Харесай

Владо Плацентата изнагля: Д-р Гагова го нападнала в гръб и..

Владимир Стоянов - Владо Плацентата, който преди време преби брутално лекарка в " Шейново ", сега е на независимост и даде първото си изявление. Той се появи със странна шапка и маска, с цел да може да скрие самоличността си от аудиторията. Срокът на мярката му за задържане под стража е изминал - 2 месеца и сега има мярка подписка. Владимир е бил склонен за изявление, само че татко му е бил нападателен. " Опитал е да бутне камерата на оператора, сподели ни, че сме нещастници. И двамата приказваха много интелигентно, не усетих да имат някакви отклонения ", разкри кореспондентка на Нова тв.

" С маска съм, с цел да запазя персоналното си пространство. Всички вести по медиите са клюкарски. Вие сте първата, която идва и ме пита нещо. Всичко при мен е наред, сполучлив съм във всяко едно отношение. Лично нещо е дали съм търсил от съда майката на детето ми, така че няма да го споделя. Според документите излиза, че повода, заради която родител е направил подобен скандал, е било, с цел да изиска плацентата на сина си. Въпросът е дали лекар Гагова не е нападнала този родител в тил. Тя е знаела, че няма камери там. Няма доказателства да е имало какъвто и да е побой ", сподели Владо Плацентата.

" Не се усещам отговорен. Не съм направил нищо неприятно на никого. Всеки може да каже всичко. Какви са тези нелепости които ме питате, не съм направил детето поради плацентата, тя не е по-важна от детето. Хора са видели скандал, само че никой не е видял пердах. Няма доказателство за побой. Няма човек, който да каже, че тя е била на пода и е имала такива вреди. Няма неутрални очевидци. То няма даже доказателства, че е имало скандал ", съобщи Стоянов.

Според него лекар Гагова е желала да прикрие своя неточност със абсурда .

" Съдът ще дефинира какво общо имам с проблема. Променям си образа доста постоянно, не е било, с цел да не ме открият елементарно. Аз съм пристигнал и съм се прибрал у дома по-късно и не съм знаел защо става въпрос. Аз съм почтен и няма доказателства против мен. Надявам се майката на детето ми да е схванала, че нещата не са такива, каквито наподобяват. Мисля, че детето ми като порасне няма да ме осъди, а ще каже " евала ". Не е имало пребиване, а " евала " ще бъде за това, че съм се опитал да спася тези стволови кафези ", сподели Стоянов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР