Владимир Стоянов–Плацентата, който беше задържан за нападението над д-р Албена

...
Владимир Стоянов–Плацентата, който беше задържан за нападението над д-р Албена
Коментари Харесай

Къде живее Владо Плацентата и защо съседите се оплакват от него?

Владимир Стоянов–Плацентата, който беше арестуван за нападението над доктор Албена Гагова малко откакто тя изроди бебето му, се е преместил да живее в покрайнините на Западния парк преди година и половина.

В къщата той бил до последно с дамата, която му роди дете.

След изписването тя се е изнесла с полиция оттова и дружно с бебето към този момент са си у дома, описа стара жена, която се показва за негова баба.

„ Гледахме я като писано яйце, хранехме я като търтей. Всичко й правехме, но нали... му направиха капан. Тя ще реве за него, само че не знам той дали ще я прибере”, сподели дамата.

Съседите се опасяват от Стоянови.

Разказват, че в къщата се укривали бежанци. Чували и стрелби.

Казват, че Владимир непрекъснато палел. Така през септември предходната година семейство Вушовски открива къщата си изгоряла. По този случай против Стоянов се води дело за палеж по несъобразителност.

Съседи се оплакват в общината, че Стоянови са обсебили околни парцели – заградили с железна врата път и лимитирали достъпа до други домове. Инспекторите я отстраняват, след това той я поставя още веднъж. Общината отново я демонтира.

„ Опитвал се е да излъже за това кой е сложил вратата, за какво е сложена, бил е малко нахален, само че несъмнено, в наличието на полицейски органи сме съумели да си свършим задължението”, сподели Николай Вушовски, зам.-кмет на регион " Красна поляна ".

Владимир Стоянов към момента е в ареста.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР