Владимир Путин вероятно ще обяви официалното присъединяване към Руската федерация

...
Владимир Путин вероятно ще обяви официалното присъединяване към Руската федерация
Коментари Харесай

Британското разузнаване: В петък Путин ще обяви официалното присъединяване на окупираните региони

Владимир Путин евентуално ще разгласи " формалното " присъединение към Руската федерация на окупираните райони на Украйна по време на плануваното си послание към двете камари на Народното събрание на страната този петък, 30 септември, съобщи във вторник Министерството на защитата на Обединеното кралство в последния си разследващ отчет.

" Има реалистична опция Путин да употребява обръщението си към двете камари на Народното събрание, с цел да разгласи публично присъединението на окупираните райони на Украйна към Руската федерация. Провеждащите се сега референдуми в тези територии е планувано да приключат на 27 септември “, се споделя в отчета.
Руските водачи съвсем несъмнено се надяват, че всяко известие за присъединение ще се преглежда като реабилитация на така наречен " специфичната военна интервенция “ и ще консолидира патриотичната поддръжка за спора, се показва в последния английски разследващ отчет.

Този блян евентуално ще бъде подкопан от възходящата вътрешна информираност за неотдавнашните неуспехи на бойното поле на Русия и забележителното безпокойствие по отношение на частичната готовност, оповестена предходната седмица.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 27 September 2022

Find out more about the UK government's response:
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР