Владимир Михайлов от Братя“ e новият секс символ в БГ

...
Владимир Михайлов от Братя“ e новият секс символ в БГ
Коментари Харесай

Кой е новият секс символ в БГ сериалите

Владимир Михайлов от „ Братя “ e новият секс знак в БГ сериалите, макар че той доста от дълго време се е набъркал в интернационалното кино и откровено се забавлява от сходни етикети. „ Братя “ е история доста забавна и заплетена - всяко нещо има причина, а несъгласията са съществени “, безапелационен е артистът без тапия от ВИТИЗ, който влиза в костюма на сенчестия предприемач Драгомир Донко. В началото всички мислеха, че е починал, а в този момент, няколко епизода по-късно, към момента единствено майка му - в ролята е чудесната Деляна Хаджиянкова – знае, че е жив и че той е Денис Топал. Вероятно интригите във семейството ще стартират да се заплитат и разплитат на вълни, а въпросите да стават от ден на ден, като измежду тях е и този за какво братята изобщо не си наподобяват – Борис, Калин Врачански, е ярък и синеок, а Драгомир е смугъл и тъмноок. Михайлов непрекъснато се пробва да отбрани героя си, търсейки в предишното аргументите за драмите му – от съдбовната обич към гаджето на брат си до безумието да се трансформира в дилър на опиати и да стигне до ликвидиране.   

Сигурното обаче е, че Владимир Михайлов е от най-интересните мъже в арт пейзажа – артист, артист, композитор, прочут на почитателите си от групите " Сафо ", " Сленг " и Eqinox, които показаха България на " Евровизия " 2018 в Лисабон. С бандата „ Rewind “, където е и брачната половинка му Миша, също записват и вършат концерти. Михайлов има основни функции във всички мюзикъли на Операта и Оперетата. Той е Жан Валжан в „ Клетниците “, където си партнира с Орлин Павлов и Атанас Сребрев /другият дежурен мачо в американските екшъни/ в облика на контрольор Жавер. В „ Исус Христос супер звезда “ е Юда - ролята, за която мечтае от дете. Той е още Зоро, Том в „ Мамма миа “, Фантомът на операта: плашещ с белега си, тайнствен и магнетичен за красивата и скромна хористка Кристин, която трансформира в звездата на Париж.   

В киното се разписва в 70 кино лентата, като множеството от тях са копродукции на „ Бояна филмс “. Заради чара си на неприятно момче и съвършения си британски език – като същински лингвист от Софийския университет „ Свети Климент Охридски “, Михайлов непрекъснато има задължения при чужденците, само че беше и Симо Влаха във „ Възвишение “. Напоследък се появи и в " Нокаут или всичко, което тя написа " на Ники Илиев, като в драмата звучат и негови песни и аранжименти, взе участие в италианския " Земята на фантазиите ", озвучава анимационни герои в " Доктор Дулитъл " и " Тролчетата 2 ". В същото време е и татко за образец на трите си деца от двата брака, на които посвещава всяко свободно време.  А то по никакъв начин не му е допълнително, защото с изключение на всичко друго, фотосите на „ Братя “ не престават доникъде на октомври. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР