Владимир Карамазов във ФейсбукГледах едно интервю вчера и май все

...
Владимир Карамазов във ФейсбукГледах едно интервю вчера и май все
Коментари Харесай

Владимир Карамазов: Дълбоко се срамувам от министъра на културата

Владимир Карамазов във Facebook
Гледах едно изявление през вчерашния ден и май към момента съм с високо кръвно. За следващ път се увещавам, че Мария Цънцарова е извънредно съответен публицист. И за следващ път надълбоко се срамя от министър на Културата. " Срамувам " в действителност е нищо, по отношение на това което в действителност мисля за този Минеков. Един човек, който желае да бъде важен и който изкуствено поддържа една вътрешна препирня и се пробва да я направи публичен скандал. И която препирня напълно скоро ще се реши. Защото на нито един фен не му пука, кой тъкмо е в администрацията на театъра. Зрителите ги интересува репертоара, актьорите, драматургията, режисьорите. И е пъклен жалко да занимаваме публиката ни с това. А изявлението му преди няколко дни за заплатите на актьорите... Бездънно дъно. Сигурно някой му беше споделил, че се излага и в изявлението обърна палачинката. Актьорите са тези, които заслужават да водят един естествен живот. Те заслужават най-вече да имат заплата от 6800лв. Вчера една млада актриса от различен спектакъл ми сподели, че се усеща унизително, когато получава фиша от заплатата си и там вижда сумата от 780лв. Това обикновено ли е господин Министър? И кое е по значимото? Актьорите на първият спектакъл в България да се усещат за първи път оценени финансово, да живеят по-добре и да могат да си гледат фамилиите или че в театъра е назначен човек, който има неугодно за някой хора минало. Не се приказва за всички други положителни неща, които се случват сега в Народния спектакъл. Всичко което излезе от устата на Минеков в това изявление беше надменно и неуместно. Несвързано и неаргументирано. Добре че е длъжностен. Надявам се в никакъв случай повече да не го видя този човек.

Пиша това като непряк наблюдаващ. Нито съм на щат в Народния спектакъл, нито някой ме е подкупил със заплата. Имам две постановки в него и съм свободен артист. Нито ще играя в Народния, нито имам такива проекти. Но аз, за разлика от този Минеков знам доста добре какво се случва, какво е актьорите да мизерстват. И какво е да пристигна един човек, да оправи тази неправда, както никой преди него не пожела да поправи.

 
15 Ное 2022153014 Ное 2022170013 Ное 202292813 Ное 2022350513 Ное 2022430413 Ное 20221841КоментариПак аз14 Ное 2022 21:14ч.
Един артист излезе ли да каже ББ е апаш. Политическа партия са измамници. КН също е лъжец. Излезе ли - НЕ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Минеков се оказа едно заядливо комплексирано старче14 Ное 2022 21:30ч.
Няма по какъв начин да не съм склонен с “Пак аз ”. Това е истината! Актьорите са мижитурки! А Сашо Морфов е пич и половина! Няма да загатвам, че Владо е педал и половина.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати актьор14 Ное 2022 21:44ч.
Ето споделям: Бойко е апаш, Политическа партия са измамници, Демократична България са малоумници, Има Такъв Народ са идиоти, Българска социалистическа партия са..(вече нищо не са), Движение за права и свободи са тарикати, “Възраждане ” са инфантили, а Стефан Янев е “бастун ” (според уважаваната от мен кака Веса). Така добре ли е?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Супер14 Ное 2022 21:46ч.
Пич, добре е но така както си я подкарал, скоро заплата от 6800лв няма да видиш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Яна14 Ное 2022 22:07ч.
А аз като редови фен ви оповестявам, че ми писна от всички вас. Обичам театъра, само че всички вие сте несъответстващи и досадни. Омръзнаха ми претоплените ви манджи - постановки в жанр 60-те и 70-те години на 20-ти век на театрите от западна Европа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лексотана14 Ное 2022 22:58ч.
Ще извиняваш, само че кака ти Веса е леко луда.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Владимир Карамазов: Дълбоко се срамя от министъра на културата15 Ное 2022 11:41ч.
Ние надълбоко се срамим от актуалната българска просвета, част от която е актьорчето Карамазов.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ама и аз желая заплата 6800 лв14 Ное 2022 21:35ч.
Не съм артист, само че мога да се върша на маймуна за тия 6800лв. Това малко ли е?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Малко е, схваща се14 Ное 2022 21:52ч.
За тез пари, ще си взема стадо същински маймуни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Играта на играчките14 Ное 2022 22:41ч.
Карамазов - капризнечене, маниернечене, придирчивост, разпределяне на крайни оценки! На какво от горната страна бе, момче?! Ти да не си мислиш, че си огромен актьор?! Не си, а и да беше, това прави ли те някакво мерило, аршин? О, извинявай, ти към този момент даже не си актьор, а фотограф! Морфор е с непоносим и непоносим темперамент, даже няма да е пресилено да се каже, че е откачалка, само че има някакви достижения, несъмнено приети в гилдията. Дори да има противоречиви качества, кой и за какво има право да упрекне Минеков, че го брани?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нахални почитатели снимат под роклята на хитова фолк звезда, ето го резултата14 Ное 2022 23:01ч.
Ха, и резултат ли има (само от едното снимане?) и по какъв начин ще се споделя “резултата ”?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Играта на играчките14 Ное 2022 23:04ч.
Прилагането на принуждение не е ОК, само че прекомерно евентуално хиперемоционални създатели, които характерово са на ръба или даже малко оттатък... нормата, не могат да си премерят думите и дейностите. За думи и дейности се носи отговорност! Какво тъкмо прави онази Велислава в НТ нямам концепция, само че самото и наличие там е скандално, че и като зам.директор, освен това! Припомнете си държанието и приказките и когато носеше чантите на дпс-арите. Да, пресечена е границата на приличието, само че тази граница първо и фрапантно е прегазена от " елита ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Та-ри-ри-рам, тирирам, там14 Ное 2022 23:40ч.
Ама съществено ли? Айде де! Иначе Минеков е капут отвред, комплексар закрепен в персонален зложелател (Веждата). Вземи единия, удари другия - статуи (с извинение).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГРАД КОЗЛОДУЙ15 Ное 2022 4:26ч.
ЕМИ от 32 ГОДИНИ КУЛТУРА нямаме господине
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Леле майко15 Ное 2022 6:31ч.
Явно коментиращите не са ходили на спектакъл скоро, но Европейска комисия по този начин за самото коментиране… Т.нар. Яна изяснява, че постановките са на равнище 60-те и 70-те - Госпожа, половината постановки на Народния са толкоз изкилифищени, че мъчно се търпят. По отношение на Морфов - Карамазов не е писал/казал нищо против него, а против несъответстващия Минеков, който нищо не е довел до дъно, а единствено плете интриги - единствено приказки и нищо. Ако се сетите за негово достижение кажете. И вие желаете 6,000 лв. - ами намерете кой да ви ги даде. И, несъмнено, като нямаме какво друго да напишем, означаваме, че Карамазов е гей. Ми той и Парцалев е бил, ама…
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Публика15 Ное 2022 20:47ч.
Парцалев е бил, но е бил и огромен артист, освен това много по- непретенциозен от претенциозните и нафукани днешни такива, на които самочувствието им върви 10 крачки преди достиженията. Освен това Парцалев е бил и без актьорско обучение, нещо което самият Карамазов надълбоко осъжда, даже беше споделил преди време, че артисти без обучение би трябвало да лежат 2 години в пандиза?!?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Публика15 Ное 2022 20:55ч.
Хубаво е актьорите да желаят доста пари, само че въпреки всичко някак си чакаме от тях като от " културен хайлайф " и хора на " тънките струни " да се възпламенят малко и по други проблеми, да вземат малко по-активно отношение за неща, които не им засягат непосредствено келепира.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати майор Майор15 Ное 2022 7:50ч.
Като виждам нещо нашенско постоянно си споделям: " Ако бяха взели някой от улицата, щеше да се оправи по-добре. " Казвам го като фен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери15 Ное 2022 8:40ч.
През последните години съм ходила на спектакъл единствено 3 пъти и си излизах по средата. Преди 30 години не излизахме от операта, оперетата и театрите, а като излезехме след края на представлението, още веднъж се нареждахме на опашка за същото... Такива работи
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Радев15 Ное 2022 9:19ч.
България е на Движение за права и свободи. Няма метод и театъра да не е на Движение за права и свободи. Браво на господин Карамазов, че осъзнава обстоятелствата и не се опасява да ги одобри!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георгиев15 Ное 2022 10:08ч.
Здравейте, МК ръководи и оказва помощ на общините да стопанисват всички музеи. Те са ВАЖНИ! Там е нашата памет и нашата история. Народ който не познава историята е умрял. Така че актьорството не е най-големия проблем. Напротив, музикалните формати генерират в младите изкривена визия за всемирски триумф, за лична значителност и по този начин ги тласкат към високите упования (разочарования). И тук претенции за високи заплати, популярност и така нататък Ако господин Карамазов желае огромна заплата дано работи нещо свястно. Най-важни са институциите пазещи историята. Относно думите на министъра за предходното управление- той е изцяло прав. Системата беше блокирана и нищо не направи повече от половин година. Познавам обстановката от вътрешната страна. За жал...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати СМЕХХХ15 Ное 2022 10:41ч.
Братчед, вие вземате 780 лева (но се колебая, че това е целият ви месечен доход), тъй като масата българи получават 500-600 лева А когато масата е доведена до мизерия, няма по какъв начин вие да вземате повече (въпреки, че ги вземате)! Т.е. това са скачение съдове, но на вас не ви дреме.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Публика15 Ное 2022 20:59ч.
Съвършено правилно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери15 Ное 2022 14:31ч.
....Бездънно дъно.... Неграмотни отвред!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Карачибук15 Ное 2022 15:14ч.
Клети, клети Карамазов за какво не се прикотви щастливо в леглото на някой състоятелен гей-режисьор? Заинати се, проклетнико, и в този момент ти следва да пиеш горчиви чаши, отредени за артисти в отмора. Годините се търкалят, драскат по лицето и снагата своите гаменски послания. Где е оня обаятелен красавец Саша, наименуван от шантавелката Лили Абаджиева Владимир Карамазов? Где са омайните театрални сънища? Где ги свежите набухнали пролетни листа, где е люляковият аромат, где са театралните тройки в леглото, след които не компетентен кое те боли повече - задника или главата? Мисли трезво драги, животът се изхлузва като мокра шнур. Първите редове в театралните зали са цялостни с тръпнещи сластни 20 годишни озверели педерастчета. Ами те ще те сдъвчат единствено за закуска, дружно с джиджифиловата ти поничка и театрални кецове. А за сбогом ще ти се изсерат в кухнята. Голи, нахални и млади озвререли лъвчета! Дръж се уважаеми Саша-Влади! И не отхвърляй рекламата за прахосмукачки - ти, в сатенени къси панталони, държиш смукателния маркуч, както единствено ти го умееш. Отегчен разхождаш шумното смукало из голям, уединен и отегчителен хол. В него има единствено един роял с бутилка джин върху капака - камерата го акцентира. Глас зад кадър: " Прахосмукачка Карамазов - оставя след себе си единствено най-нужното! ". Получаваш 6 хилядарки без пазарълци и налози! Съгласен?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тралала15 Ное 2022 15:44ч.
Мария Цънцарова е съответен публицист, единствено в случай че и се поръча да бъде съответна. Момичето работи по поръчка. Сигурно деца храни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022160115 Ное 202218614 Ное 2022105424 Sep 20222714
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР