Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години.

...
Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години.
Коментари Харесай

Капан за Влади Въргала! Къде е проблемът

Влади Въргала не си взе поука през всичките тези години. Все няма пари и продължава да тъне в задължения. Това му коства брака, само че той и тогава не се трогна.

Комикът – режисьор от няколко седмици има нова кола, само че не същински нова, каквато карат множеството известни персони, а просто си я е купил в този момент. Става въпрос за модел Toyota Corolla Verso.
-->
Автомобилът е доста прекрасен, само че за преди 15 години. Сега е като една ретро кола, само че очевидно Въргала няма пари за нещо по-ново.

Очевидно Влади продължава да тъне в парични проблеми. Доказателство за това е, че дори не може да си заплати паркинга, където паркира колата си. Очевидци настояват, че се е наложило негов другар, който е бил с него, да заплати и за своята, и за неговата кола, написа уеб сайтът злословия.бг.

Актьорът изживя доста мощни парични земетресения. Преди години тегли заем, който не съумя да върне и се наложи да взе участие във " ВИП Брадър ", с цел да си върне борчовете. Там пък стана за посмешище, откакто се наложи да търси съжалението на феновете, с цел да завоюва формата.

След предаването Влади продължи с заемите и това докара до развода с жена му Силвия. Впусна се в нови връзки, само че безпаричието продължава да го преследва и в наши дни.

Въргала и до през днешния ден носи облеклата си отпреди 10-15 години, което е показателно за финансовото му положение. Той се разхожда напълно неглиже, с ретро палто и най-обикновени дънки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР