Вкусни морски деликатеси, подбрани напитки и много забавления очакват всички

...
Вкусни морски деликатеси, подбрани напитки и много забавления очакват всички
Коментари Харесай

Бургас удължава лятото с Фестивал на рибата и виното

Вкусни морски деликатеси, подбрани питиета и доста занимания чакат всички бургазлии и посетители на града на 9, 10 и 11 септември

Станалият обичаен за града Фестивал на рибата и виното стартира! Вкусна морска храна, кулинарни демонстрации онлайн, атрактивна музикална стратегия, игри и занимания ви чакат от 9 до 11 септември в Морската градина на Бургас, до експоцентър „ Флора “.

Програмата на 9 септември стартира в 17 ч. с танцово шоу и демонстрации, а незабавно по-късно следва странствуване в света на енологията – показване и дегустации на подбрани сортове вино. Бургаският духов оркестър ще повдигне настроението на посетителите, преди на сцената да се качи Yavi с акустичната си стратегия. Вечерта ще приключи с група „ Контрол “, които са подготвили отговарящ ваучър за ценителите на морските деликатеси.

Съботното утро ще стартира с зрелище за най-малките в 11 ч., детски работилници и игри. Елица Тодорова ще направи своя кулинарна проява, ще разберем и какви са кулинарните секрети на Ченгене скале. Кулинарни надпревари и кулинарна стратегия ще забавляват посетителите в съботния следобяд, а на сцената ще чуем Петя Методиева, Йордан Марков и Елица Тодорова. И това не е всичко – вечерта в Морската градина ще приключи с лятно кино под звездите с прожекцията на кино лентата „ Петя на моята Петя “.

Третият фестивален ден още веднъж стартира със занимания за най-малките – куклен спектакъл, приложни работилници и игри. Точно в 12 ч. ще се организира и оспорваният конкурс „ Най-добра рибена супа “ – особено жури ще открои кое заведение в Бургас готви най-вкусната рибена супа! Фолклорни и остарели градски песни ще озвучат фестивалната зона в неделя, а малко преди да се качи на сцената, Коцето Калки ще направи и своя кулинарна проява за публиката. Дегустация на вино, игри за дребни и огромни и доста морски изкушения ви чакат преди два емблематични концерта, с които ще приключи тазгодишният Фестивал на рибата и виното – Митко Таралежков и неговата група „ Таралеща “ и група АКАГА.

И всичко това, до момента в който пробвате пресни морски деликатеси, приготвени непосредствено пред посетителите от най-хубавите бургаски заведения, както и най-хубавите виновност от особено селектирани мазета от цялата страна.

Фестивалът на рибата и виното де провежда с финансовата поддръжка на Община Бургас и е с вход свободен, а за облекчение на посетителите заплащането във фестивалната зона ще бъде безкасово – ще може да се заплаща с всички типове дебитни и кредитни карти.

За повече информация следете фейсбук страницата на събитието: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР