Визията на фолкдивата Мария определено притеснява феновете ѝ. В момента

...
Визията на фолкдивата Мария определено притеснява феновете ѝ. В момента
Коментари Харесай

Гала захапа Мария: Ядеш ли понякога?

Визията на фолкдивата Мария несъмнено тормози почитателите ѝ. В момента певицата е по-слаба от всеки път и вместо да бъде съвършена, каквато се стреми да бъде във връзка с формата си, тя към този момент плаши и буди загрижеността освен на почитателите ѝ, само че наподобява и на Гала. 

Водещата на " На кафе " не можа да се сдържи и в ефир, когато в предаването беше включено изявление онлайн с Мария, която сега е на отмора в Слънчев бряг със брачна половинка си и щерка си. Още при започване на диалога Гала ѝ зададе въпрос, който мнозина се питат: " Ядеш ли нещо от време на време в живота си? ". Мария обаче подмина обстоятелството, че питането звучи хапливо и отговори напълно откровено:

 Мария

" Никой не подозира, че мога да хапвам толкоз доста и да наподобявам по този начин. Но това е единствено от време на време, в множеството моменти хапвам дребни порции и се пирдържам към здравословното хранене ", с което фолкдивата евентуално желае да постави завършек на терзанията на почитателите си, че е прекомерно слаба.

 мария, миро

 

В края на диалога Гала още веднъж се върна на тематиката с диетите, като прикани Мария: " Моля те през днешния ден изяж една скарида за мен! "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР