Визитка Ори Нив е главен изпълнителен директор на Недвижими Имоти

...
Коментари Харесай

Ори Нив: Вече сме продали повече от 60% от къщите в River Park

Визитка Ори Нив е основен изпълнителен шеф на " Недвижими Имоти Дивелъпмънтс " - компанията, която стои зад плана River Park. Той има над 20 години професионален опит в областта на парцелите в България и е един от пионерите в строителството на жилищни комплекси в София. На какъв стадий е планът River Park?
Започнахме строителството на 6 август 2020 година и 10 месеца по-късно сме извънредно щастливи с това къде се намираме сега. Строителството върви напълно по проект. Преди няколко дни получихме Акт 14 за 47 от къщите. За останалите чакаме да го получим скоро. Това е техническата част. Но ние сме извънредно щастливи, тъй като виждаме, че това, което сме си мислили и представяли, се реализира в действителност и хората в България в действителност правят оценка този план. Имаме огромен триумф в продажбите, към този момент сме продали повече от 60% от къщите. Аз постоянно съм оптимист в проектите си, само че това е по-добре даже от моите планове.
Разкажете повече за профила на хората, които се интересуват от плана.
- Хората, които се интересуват от плана, са най-вече млади фамилии, които купуват къща, с цел да живеят в нея. Това е значимо за нас, тъй като те са значимата част. Те са тези, които ще основат общественост тук. Основната концепция и цялото обмисляне на този план са ориентирани към това по какъв начин ще наподобява той, откакто приключим със строителството - по какъв начин ще живеят хората тук, от какви уреди ще имат потребност.
По какъв метод River Park е ориентиран към основаването на общественост и към по-високото качество на живот?- Основната полезност на този план е качеството на живот на хората тук. Идеята е доста отпреди коронавирус пандемията, само че последната година ни сподели още повече, че, с цел да живеем най-пълноценния вероятен живот, ни би трябвало общественост към нас. Имаме повече от 100 хиляди кв.м зелени площи, на които децата могат да играят, възрастните да спортуват навън, хората с домашни любимци да имат специфични места за кучетата си. Къщите са допустимо най-отдалечени една от друга, с цел да създадем чувството, че живеете измежду природата. Разстоянието от комплекса до центъра на града е едвам 15 минути, само че всичко тук е толкоз зелено, че се усеща като че ли сте далеко в природата. Когато излезете от своя хол, градината ви е равна, с цел да се насладите на всеки квадратен метър от парцела си.
В границите на River Park минава планински поток и ще влагаме доста, с цел да създадем зона за пикник и отдих към него. В този план не пестим пари, тъй като е от изключителна значимост строителството и озеленяването да са от най-голям клас.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР