Визитата на принц Хари и Меган Маркъл в Европа определено

...
Визитата на принц Хари и Меган Маркъл в Европа определено
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън разочарова американците

Визитата на принц Хари и Меган Маркъл в Европа несъмнено може да мине за сполучлива. Двамата бяха в Дюселдорф за Invictus Games и демонстрираха положително въодушевление, и още по-добри връзки между тях.
 Участниците в Invictus Games в поддръжка на принц Хари - за какво недоволстват против кралския двор
Кой застана зад Хари и Меган и против кралския двор

Отново всичко е персонално

Почти по същото време братът на Хари отпътува за Съединени американски щати. Принц Уилям е в Ню Йорк, с цел да се срещне с финалистите на неговата екологична самодейност Earthshot Prize. Той ще остане в града единствено два дни, а програмата му е натоварена.

Въпреки това доста американци останаха разочаровани от обстоятелството, че принцът идва без брачната половинка си. Кейт Мидълтън си остана във Англия дружно с трите си деца, т и Луис. Нищо чудно почналата образователна година да е причина за решението й.

Не по-малко разочаровани ще са феновете й в Сингапур, тъй като съгласно The Telegraph принцесата няма да участва и на същинската гала по връчването на премиите в Азия. Официално пояснение от страна на двореца Кенсигтън за момента няма.

Няма обаче и удостоверение, че Кейт няма да пътува до Сингапур през ноември. Според някои почитатели от съображения за сигурност програмата на принца и принцесата на Уелс ще бъде обявена в последния миг. Други пък даже допускат, че Кейт може да е бременна за четвърти път, написа Hello.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Earthshot Prize и колието на лейди Даяна, с което е принцесата на Уелс
Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс с увещание за принцеса Даяна

Припомняме, че миналогодишната гала по връчването на Earthshot Prize се състоя в Бостън. На нея участваха и Кейт, и Уилям, като тя беше избрала извънредно смела рокля в зелено, взета чартърен, с цел да е с звук с екологичната визия на премиите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР