Vivo най-сетне показа Vivo Pad Air официално в Китай. В

...
Vivo най-сетне показа Vivo Pad Air официално в Китай. В
Коментари Харесай

Vivo Pad Air e представен: тънък дизайн, Snapdragon 870 и голяма 8500mAh батерия

Vivo най-накрая сподели Vivo Pad Air публично в Китай. В скорошна обява в Weibo вицепрезидентът на Vivo, Жиа Жингдонг, показа промоционалното изображение на Vivo Pad Air, разкривайки неговия дизайн и някои основни спецификации.

Спецификации на Vivo Pad Air

Според обявата, направена от Жиа Жингдонг, Vivo Pad Air предлага огромен 11,5-инчов 2,8K екран със съответствие на страните 3:2, цветова гама DCI-P3 и забележителна 144Hz адаптивна периодичност на освежаване. Процесорът Qualcomm Snapdragon 870 обезпечава плавна продуктивност, съчетана с 8 GB RAM памет и 128 GB памет за предпазване.

Животът на батерията е дълъг и това се дължи на огромна 8500 mAh батерия, която поддържа 44W бързо зареждане. А когато желаете да увеличите силата на звука, ще се насладите на фантастични звукови резултати Super Audio Computed. Vivo Pad Air оказва помощ на изобретателните консуматори да се развихрят посредством Vivo Pencil2 за изобразяване и водене на мемоари.

Работейки с OriginOS 3, пригодена за таблети, устройството предлага комфортен за потребителя интерфейс, усъвършенстван за техните желания. Можете елементарно да споделяте данни сред таблета, компютъра и телефона си.

Таблетът е тъничък и лек, което го прави елементарен за носене. Предлага се в наследник, розов и сребрист цвят.

Към момента Vivo не е дала никаква информация за това какъв брой ще коства Vivo Pad Air или по кое време ще бъде разполагаем.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР