- Vivaro “Sportive: придобива спортен вид - Expressive“: Комплект стикери превръща

...
- Vivaro “Sportive: придобива спортен вид
- Expressive“: Комплект стикери превръща
Коментари Харесай

Перфектна комбинация: Стилни декоративни комплекти за Opel Vivaro и Opel Zafira Life

- Vivaro “Sportive ”: придобива състезателен тип
- „ Expressive “: Комплект стикери трансформира Zafira Life в хубав салон на колела
- Стил до последния подробност: Декоративни детайли за двуцветни джанти в присъщия за Opel жълт цвят

Opel Vivaro е в действителност повсеместен модел: удобен, еластичен и съвременен със системи за подкрепяне на лидера, като при пътнически автомобил. Сега той ще наподобява състезателен с новия комплект за украшения „ Vivaro Sportive ”. Това важи и за напълно електрическия Opel Vivaro-e, чиито 260 нютон метра въртящ миг са налични с натискането на педала на газта, с което се подсигурява мигновен старт от място.

Спортният външен тип може да убеди и подобен умел играч като Йоахим "Йокел " Винкелхок, споделят от Opel. Дългогодишният дипломат на марката Opel настоя да тества динамичните качества на спортния Vivaro-e. И какво по-добро място за това от Хокенхаймринг? Бившият водач от Формула 1, първенец на Льо Ман и победител в DTM кара Vivaro-e по асфалта на пистата с висока скорост и в това време с нулеви излъчвания.

Също толкоз привличащ вниманието е елегантният, комфортен модел, Opel Zafira-e Life, който в този момент е още по-стилен със особено създадения комплект стикери „ Expressive “. Триъгълните шарки и линии украсяват страните, предния похлупак и задната врата на електрическия автомобил.

Декорациите за състезателен жанр на микробусите са традиция в Рюселсхайм

Неслучайно за Opel Zafira-e Life, както и Opel Vivaro и Vivaro-e са планувани декоративни стикери придаващи им състезателен тип. Vivaro „ Sport “ за предходното потомство на модела беше доста известен измежду клиентите. Затова и в този момент дизайнерите работещи в централата на Opel в Рюселсхайм сътвориха две нови серии за Vivaro и Zafira-e Life, които ги вършат неповторим и с по-динамичен тип.

В Германия декоративният комплект „ Vivaro Sportive ” се предлага в сребрист или черен цвят. Също по този начин клиентите могат да поръчат „ Expressive “ декора, който е особено създаден за Zafira-e Life.

Декоративните комплекти се оферират освен за новите коли, само че и за използвани микробуси или транспортни средства, които към този момент са на пазара. Външният тип и издръжливостта на декорните комплекти са усъвършенствани. Двуцветните разновидности на черно-жълто или сребристо-жълто ги вършат идеални за съчетаване с всеки цвят на Vivaro и Zafira Life.

Подходящи декори в присъщото за Opel жълто се оферират за 17-инчовите джанти.

Тези истински аксесоари може да поръчате от формалния електронен магазин на Opel: AoC (opel-accessories.com)

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР